فردای کرمان – گروه فرهنگوهنر: دومین جشنوارۀ نگارش «چراغ روشن رابطه» با همکاری روابطعمومیهای مجتمع مس سرچشمه رفسنجان و استانداری کرمان، ویژۀ مدیران و کارکنان روابطعمومیهای استان کرمان برگزار میشود.
این جشنواره، ویژۀ کارکنان همۀ روابطعمومیهای استان کرمان در همۀ سازمانها، نهادها، دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، شرکتها و... است و هر نویسنده میتواند حداکثر ۳ نوشته برای شرکت در جشنواره ارسال کند.
علاقهمندان تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، همزمان با «روز ارتباطات و روابط عمومی» فرصت دارند تا آثار خود را برای جشنواره ارسال کنند.
داوری جشنواره با حضور جمعی از متخصصان این حوزه (ملی و استانی) انجام خواهد شد و نوشتههای برگزیده در قالب یک کتاب منتشر میشوند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابطعمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، محورها و موضوعات دومین جشنوارۀ «چراغ روشن رابطه» عبارتند از:
۱. روابط عمومی و شعار سال ۱۴۰۱
۲. روابط عمومی و یک تجربه
۳. روابط عمومی و یک اتفاق
۴. روابط عمومی و بحرانها
۵. روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی
۶. روابط عمومی و رسانهها (تعاملها و چالشها)
۷. روابط عمومی و شبکههای اجتماعی
۸. روابط عمومی و مدیران سازمان
۹. روابط عمومی و یادی از یک آدمِ مؤثر
۱۰. روابط عمومی و صداهای ناشنیده (سازمان- جامعه)
بر اساس فراخوان منتشر شده، این جشنواره، ویژۀ کارکنانِ همۀ روابطعمومیهای استان کرمان در همۀ سازمانها، نهادها، دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، شرکتها و... است.
هر نویسنده میتواند حداکثر ۳ نوشته برای شرکت در جشنواره بفرستد.
نوشته باید در قالب فایل Word فرستاده شود.
نوشته باید در محدودۀ ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ کلمه باشد.
داوری جشنواره با حضور جمعی از متخصصان این حوزه (ملی و استانی) انجام خواهد شد.
نوشتههای برگزیده در قالب یک کتاب منتشر خواهد شد.
در فراخوان جشنواره با اشاره به ویژگیهای آثار جشنواره آمده است: «نوشته باید صرفاً دربارۀ یکی از موضوعات و محورهای فراخوان باشد.
تاکید این جشنواره بر نگارشِ «تجربههای زیسته» است، اما نوشتههای دربرگیرندۀ نگاه، درک و تحلیل نویسنده دربارۀ یکی از موضوعات فراخوان نیز پذیرفته خواهد شد.
آثار علاقهمندان، در قالبهای «یادداشت»، «روایت» و «جُستار» پذیرفته میشود. جشنواره از پذیرش آثاری با حالوهوای «دلنوشته» معذور است.
در یک تعریفِ ساده و نه جامع و مانع؛
- یادداشت: (معمولاً) نوشتهای کوتاه و نکتهگو با نگاهی انتقادی است.
- روایت: (معمولاً) نوشتهای داستانوار دربارۀ یک رخداد است.
- جُستار: (معمولاً) نوشتهای برای پرداختن به مشاهدات زندگی روزمرّه، خاطرات و تأمّلات نویسنده است.
پس از انتخاب آثار برتر، به ۳ نویسندۀ برگزیده (بدون رتبهبندی)، تندیس، لوح تقدیر و ۳۰ میلیون ریال جایزۀ نقدی اهدا خواهد شد.
به ۷ نویسندۀ شایستۀ تقدیر نیز لوح تقدیر و ۱۰میلیون ریال جایزۀ نقدی اهدا خواهد شد.
علاقهمندان تا ۲۷ اردیبهشت 1401، همزمان با «روز ارتباطات و روابط عمومی»، مهلت دارند آثار خود را از طریق لینک https://sarcheshmeh.nicico.com/negaresh، پس از تکمیل فرم ثبتنام، ارسال کنند.
مراسم اختتامیه، کارگاه آموزشی و نشست تخصصی جشنواره، ۱۴ تیرماه ۱۴۰۱ همزمان با «روز قلم» برگزار خواهد شد.
نظر خود را بنویسید