فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: «همواره از بهزیستی در حوزۀ پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مطالبهگری میکنیم و ضمن مطالبهگری، حمایت و کمک را نیز در دستور کار داریم زیرا معتقدیم که مدیران نمیتوانند معجزه کنند».
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی، برداشتهای سلیقهای از برخی مسائل را دلیل پایین بودن میزان موفقیت برنامههای حوزۀ پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بیان کرد و یادآور شد: «وجود آسیبهای اجتماعی ازجمله حضور معتادان متجاهر در جامعه، چهرۀ شهر را مخدوش میکند و هر مسئول با مشاهدۀ این موارد باید احساس درد کرده و برای رفع آنها اقدام کند».
حمیدی بیان کرد: «بالغ بر 25 دستگاه در حوزۀ مبارزه با مواد مخدر و جمعآوری معتادان متجاهر نقش دارند و باید با این سازمانها هماهنگی کرده و با ایجاد انگیزه در این راستا اقدام کرد و در نهایت در صورت قصور دستگاهها، برخورد قانونی لازم انجام شود».
وی گفت: «معتقدم این ظرفیت وجود دارد که مسالۀ معتادان متجاهر در استان کرمان را بر مبنای همکاری سازمانهای مربوطه ظرف سه ماه حل کرد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، وی در این دیدار افزود: «حلقۀ وصل بین دستگاه قضایی و بهزیستی، برنامهها و اقداماتی است که باید برای رفع مفاسد و آسیبهای اجتماعی اجرایی کنیم».
وی تاکید کرد: «علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری و سایر مسئولان کشور، اقدامات انجام شده در حوزۀ رفع آسیبهای اجتماعی کشور در حد مورد انتظار نبوده است که این قصور باید بر مبنای تعامل و همکاریهای قانونمند، جبران شود».
رئیس کل دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: «باید در تمامی حوزهها براساس اولویتسنجی اقدام کرد».
علیرضا وحیدزاده، سرپرست بهزیستی استان کرمان نیز در سخنانی گفت: «مشورت و ارتباط کاری گستردهای بین بهزیستی و دستگاه قضایی به منظور آرامش جامعه و جلوگیری از صدمات اجتماعی برقرار است که تلاش میشود این همکاریها در چارچوب قانون توسعه یابد». /پ
نظر خود را بنویسید