فردای کرمان – گروه اقتصاد: رئیس اتاق کرمان گفت: «پایش و ارزیابیها از فضای کسبوکار استان کرمان نشان میدهد، هرچند شرایطمان از لحاظ رتبه بهتر شده و سه رتبه ارتقا یافتهایم، اما به لحاظ نمره، رتبۀ کمتری آوردهایم».
سیدمهدی طبیبزاده در آیین تجلیل از مدیران بازنشسته استان افزود: «برای کرمان زیبنده نیست، رتبۀ ۲۷ فضای کسبوکار را داشته باشد و این یعنی اگر کسی بخواهد سرمایهگذاری کند، ۲۶ استان را از کرمان قابلتر میداند».
وی بیان کرد: «برآوردهای سازمان برنامه و بودجه نشان میدهد، ۲۰ هزار میلیارد تومان فرار سرمایه از استان کرمان داشتهایم که این امر بهعلت مبهم بودن فضای کسب و کار استان است».
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان از خدمات ۴ مدیر بازنشسته استان کرمان، عباس سعیدی مدیرکل سابق جهاد کشاورزی، محمدرضا قادر مدیرکل سابق گمرکات، علی حسینی مدیرکل سابق تامین اجتماعی و محمد سلمانی مدیرکل امور مالیاتی قدردانی کرد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از فارس کرمان، رئیس اتاق کرمان، چهارم خردادماه با اشاره به اینکه عاقبتبهخیری بهترین دعا برای هر فردیست، اظهار کرد: «عاقبتبهخیری این است که یک فرد ۳۰ سال خدمت کند و به افتخار بازنشستگی برسد و مردم هم قدردان باشند».
طبیبزاده ادامه داد: «گاهی بحث و تنش با مدیرانی داشتیم که امروز بازنشسته شدهاند، زیرا لازمۀ کار بوده است و این امر مانع از تشکر ما از این مدیران نمیشود و قدردان تلاشهای آنها هستند».
وی خطاب به مدیران بازنشسته گفت: «شما تجربیات زیادی اندوختهاید و در شرایط بسیار سخت کار کردهاید و کشور و استان کرمان به فضای کسب و کار فعال و پیشرو نیاز دارد».
رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه نجات کشور در گرو بخش خصوصی است و با دولت به جایی نمیرسیم، خاطرنشان کرد: «محدودیتهای قانونی و آییننامهای وجود دارد که مانع از کار میشود، اما باید این موانع را رفع کنیم و فضای با نشاط و سازندهای برای کرمان ایجاد شود».
وی ادامه داد: «استان کرمان از همۀ ظرفیتها برخوردار است، اما با همۀ این عوامل و پارامترهای توسعه در شاخصهای توسعۀ پایدار، چرا رتبههای آخر جدول را داریم، باید یک نفر بیاید و به این سئوالات جواب بدهد».
طبیبزاده اظهار کرد: «چه کاری نشده است که در آموزش، بهداشت، برق روستایی و شاخصهای توسعۀ پایدار استان کرمان از متوسط کشوری پایینتر هستیم».
وی با اشاره به اینکه منابع بیننسلی مانند آب را هم مصرف کردهایم، گفت: «تکیۀ ما بر منابع معدنی استان کرمان است در شرایطی که معدن؛ تمامشدنی است، بنابراین با این روندی که پیش میرویم، نسلهای آیندۀ ما با مشکل مواجه میشوند و این واقعیت تلخیست که باید به آن توجه کنیم». /پ
نظر خود را بنویسید