فردای کرمان – گروه جامعه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی، محسن روحی را به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان منصوب کرد.
محسن روحی متولد سال ۱۳۵۵ و دانشآموختۀ کارشناسیارشد مدیریت فرهنگی و برنامهریزیهای فرهنگی و در مرحلۀ دفاع از رسالۀ خود در مقطع دکتری «علوم سیاسی؛ مسائل ایران» است.
از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی روحی میتوان به معاون فرهنگی و هنری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، مدیرکل سازمان جوانان، مشاور استاندار، مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان و مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان اشاره کرد.
روحی همچنین دارای مقالات علمی پژوهشی در حوزۀ «تربیت سیاسی الگوی ایرانی اسلامی مکتب شهید سلیمانی» و «مشارکت سیاسی و تربیت نسل منتظر در سبک زندگی مهدوی» است.
از جمله فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی روحی میتوان به سرپرستی بنیاد فرهنگی کرمانشناسی، عضو شورای مرکزی قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء استان کرمان و رئیس کارگروه فرهنگی دینی شورای فرهنگ عمومی استان اشاره کرد.
وی همچنین مدرس مراکز آموزش عالی در رشته مدیریت فرهنگی است.
پیش از این محمد علیزاده عهدهدار این مسئولیت در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان کرمان بود.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا کرمان، در متن حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به محسن روحی آمده است:
«نظر به شایستگی، تجارب ارزشمند و روحیۀ انقلابی و دینی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان» منصوب میشوید.
امید واثق است که با استعانت از خداوند متعال و بهرهگیری شایسته از ظرفیتهای فرهنگی آن استان و با امعان نظر و توجه کامل به اهداف و شرح وظایف وزارتخانه و آن اداره کل، به صورت خاص نسبت به اقدامات ذیل اهتمام جدی به عمل آورید:
۱- تدوین سند تحول و نقشۀ راه فرهنگی، هنری و رسانهای استان با مشورت نخبگان فکری و فرهنگی با تکیه بر ظرفیتهای گوناگون بومی در جهت تحقق عملیاتی منویات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظلهالعالی) در حوزۀ فرهنگ، هنر و رسانه در جغرافیای استانی.
۲- همکاری فرهنگی مستمر و ایجاد تعامل مناسب با امامجمعه محترم و نماینده ولیفقیه، استاندار محترم و سایر دستگاههای دولتی و نهادهای انقلابی استان و تلاش برای همافزایی مؤثر با ایشان.
۳- تقویت و حمایت جبهۀ فرهنگی انقلاب اسلامی و حلقههای میانی، انجمنها و مؤسسات و تشکلهای مردمی و انقلابی فعال در عرصۀ فرهنگ، هنر و رسانه.
۴- گسترش اقدامات فرهنگی اثربخش و استعدادپروری و تقویت عناصر فرهنگی، هنری و رسانهای در مناطق کمتربرخوردار استان.
۵- تقویت جایگاه و وظیفۀ نظارتی اداره کل استان در صدور مجوزهای مختلف با رویکرد اعتلای فرهنگ ایرانی اسلامی و توجه به اقتضائات فرهنگی بومی استان.
۶- توجه و برنامهریزی به منظور کادرسازی، کشف استعدادها و تربیت عناصر فرهنگی و هنری، انقلابی و مکتبی در استان با استفاده از ظرفیتهای گوناگون آموزشی و تربیتی.
۷- ایجاد هماهنگی و همافزایی مؤثر بین واحدهای استانی سازمانها و نهادهای تابعه و وابسته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان به عنوان ارشد این وزارتخانه در استان.
۸- برقراری ارتباط حسنه و صمیمی با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه استان و تکریم ایشان.
۹- تقویت جایگاه اداره کل استان به عنوان دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان و پویاسازی دبیرخانه و تقویت هویت و کارایی حقیقی این شورا.
۱۰- رعایت اولویتهای محتوایی در برنامههای مختلف شامل: تقویت روحیۀ عزت و خودباوری ملی، رشد فضائل اخلاقی، اقتصاد مقاومتی و تولید ملی، استحکام نهاد خانواده و افزایش جمعیت، امیدآفرینی و نشاط فردی و اجتماعی و تعظیم شعائر اسلامی.
۱۱- همکاری کامل با معاونتهای تخصصی و بخشهای ستادی وزارتخانه و تأمین و تحقق سیاستها و برنامههای ابلاغی آنها.
۱۲-رعایت دقیق و مستمر اصول دوازدهگانه حاکم بر نقشۀ ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی در دولت سیزدهم.
از خداوند متعال خواستارم که با یاری همکاران خدوم آن اداره کل و مغتنم شمردن فرصت خدمت به مردم فرهنگ دوست آن دیار، تحت توجهات و حمایت حضرت بقیهاللهالاعظم(عج) و رهبری حکیمانه امام خامنهای(زیدعزه) موفق و مؤید باشید». /پ
نظر خود را بنویسید