فردای کرمان – گروه جامعه: مدیر بهزیستی شهرستان کرمان با اشاره به اجرای طرح کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در محلات آسیبخیز کشور، گفت: «7 محله از 45 محلۀ پر آسیب شناسایی شده در سطح کشور در استان کرمان قرار دارد که از این حیث بیشترین محلات کمبرخوردار مربوط به استان کرمان است».
علیاکبر ستاییمختاری افزود: «محلات کمبرخوردار در استان کرمان، شامل چهار محلۀ فیروزآباد، شرفآباد، شهید صیادشیرازی و شهرک صنعتی در شهر کرمان، محلات سرجاز و کلرود در شهرستان جیرفت و محلۀ رستمآباد در رفسنجان است».
وی با اشاره به وظیفۀ بهزیستی در اجرای این طرح یادآور شد: «بهزیستی موظف به تشکیل خانۀ بهزیست متشکل از نیروهای داوطلب محلی، به منظور شناسایی و پایش مشکلات و مسائل آسیبزا در این محلات از طریق مراجعۀ خانه به خانه است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان کرمان، وی در دومین جلسۀ نقد و بررسی پیرامون طرح تحول محلات کمبرخوردار شهر کرمان که با حضور اعظم پورخاتون کارشناس مسئول دفتر اورژانس اجتماعی، مرجان سلطانی رئیس اورژانس اجتماعی کرمان، مسئولین خانه بهزیست 4 محلۀ کمبرخوردار شهر کرمان (فیروزآباد، شرفآباد، شهید صیادشیرازی و شهرک صنعتی) و تعدادی از کارشناسان آسیبهای اجتماعی حوزۀ معاونت امور اجتماعی برگزار شد، با اشاره به اهمیت لزوم توجه به گسترش رو به رشد آسیبهای اجتماعی در این محلات، بیان کرد: «در پی ابلاغ طرح تحول محلات کمبرخوردار در سطح شهرها و کلانشهرهای کشور، بهزیستی استان کرمان نیز همراستا با سایر استانها با تشکیل کارگروهها و زیرمجموعههای ابلاغی در این طرح با تعامل با سایر دستگاههای ذیربط و دخیل در اجرای طرح فوق، از جمله هلالاحمر، کمیته امداد و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام اجرای جدی این طرح را آغاز کرده است».
ستاییمختاری در تشریح کلی طرح کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در محلات آسیبخیز کرمان، یادآور شد: «بر اساس مفاد ابلاغی طرح فوق، بهزیستی بهعنوان یکی از 4 دستگاه اجرایی اصلی مجری طرح، موظف به تشکیل خانۀ بهزیست متشکل از نیروهای داوطلب محلی و به منظور شناسایی و پایش مشکلات و مسائل آسیبزا در این محلات از طریق مراجعۀ خانه به خانه در سطح این محلات اقدام کند تا با همکاری سایر مجموعههای اصلی و فرعی، برای کاهش و کنترل آسیب در این محلات گامهای اثربخش و ماندگاری برداشته شود». /پ
نظر خود را بنویسید