فردای کرمان – گروه جامعه: فرزاد حسینآبادی شناگر قهرمان گفت: «من به دلیل معلولیت قبلا خجالت میکشیدم بیرون بروم، اما از وقتی با ورزش آشنا شدم دیدم بسیاری با داشتن محدودیتهایی موفق شدهاند و همین باعث شد من هم انگیزه پیدا کنم».
حسینآبادی که ۲۴ سال دارد و فعالیت ورزشی را از سال ۹۱ شروع کرده است امسال ۲۶ خردادماه با روحیۀ خوب و چنین نگاهی به ورزش، در مسابقات بینالمللی شنا که در تهران برگزار شد، شرکت کرد و توانست چهار مدال جایزه بگیرد. او آرزوی خود را کسب طلای جهانی عنوان کرد.
این شناگر توانیاب در گفتوگو با خبرنگار فردای کرمان در این باره توضیحاتی داد که در ادامه میخوانید.
حسینآبادی گفت: «از سال ۹۱ با فوتبال فعالیتهای ورزشیام را شروع کردم، با بچههای سیتی بازی میکردم، اما چون معلولیتم قطع عضو از ناحیۀ پا بود، نمیتوانستم وارد مسابقه بشوم، تغییر رشته دادم و وارد شنا شدم».
وی با بیان اینکه از سال ۹۱ تا ۹۴ قبل از اینکه به مجتمع رعد بیایم به صورت مبتدی فعالیت و در استخر امام خمینی زیر نظر هیات جانبازان و معلولین فعالیت میکردم، افزود: «اما از سال ۹۴ در مجتمع رعد ثبتنام کردم، و از آن پس، وارد فعالیت حرفهای شدم، که اولین مسابقهام مهررضوی در سال ۹۴ بود، و توانستم در رشتۀ ۱۰۰ متر کرال پشت مدال نقره بگیرم».
این شناگر توانیاب ادامه داد: «تلاشهای من ادامه داشت تا اینکه در سال ۹۶ توانستم رکورد ۱۰۰ متر قورباغه را در ایران جابهجا کنم، و اسم من در رنکینگ آسیا جزو سه نفر قرار گرفت. همین باعث شد که از سوی تیم ملی دعوت بشوم و در سال ۹۶ برترین شناگر هم شناخته شدم».
حسینآبادی با اشاره به شیوع کرونا که از سال ۹۸ به بعد عملا بیش از دو سال نتوانست در مسابقات شرکت بکند و به او ویزا داده نمیشد، اظهار کرد: «اما بالاخره در ۲۶ خرداد امسال توانستم در مسابقات بینالمللی با حضور چند تیم خارجی عراق، قزاستان و تایلند تحت نظر ایتی سیشرکت کنم که در نتیجۀ آن، موفق شدم چهار رکورد ملی را ثبت کنم».
وی تصریح کرد: «سه رکورد انفرادی و یک رکورد تیمی را به نام خودم ثبت کردم و توانستم خودم را ارتقا بدهم».
این شناگر قهرمان در مورد برنامههای آینده گفت: «امسال بازیهای کشورهای اسلامی و پاراآسیایی را پیش رو دارم . بازیهای کشورهای اسلامی حدود مردادماه در ترکیه برگزار میشود، و بازیهای پاراآسیایی که قرار بوده در شهریور ماه به میزبانی چین برگزار شود، فعلا به خاطر وضعیت کرونا مقداری عقب افتاده است، و احتمالا در جایی دیگر مثل قطر یا ژاپن برگزار خواهد شد».
حسینآبادی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فردای کرمان که «او از چه حمایتهایی برخوردار است؟»، بیان کرد: «از سال ۹۴ که با موسسه رعد آشنا شدم، این موسسه از من حمایت کرده است و متاسفانه تا به حال از سوی هیچ باشگاه دیگری در کرمان مورد حمایت قرار نگرفتهام. حتی قبل از مسابقۀ اخیر، مسئولان گفته بودند اگر توان مالی برای پرداخت هزینهها را ندارم به مسابقه نروم، اما خوشبختانه رفتم و دست پر برگشتم. و تیم کرمان با اختلاف زیادی بین چند تیم دیگر قهرمان شد. شش رکورد ملی را بچههای کرمان زدند، که سه تای آن سهم من بود».
وی ادامه داد: «در کنار ورزش در کلاسهای رعد مثل نقاشی شرکت میکنم؛ تا فوقدیپلم آیتی درس خواندهام. اما چون با ورزش وقت زیادی از من گرفته میشد دیگر ادامه ندادم».
این شناگر قهرمان خطاب به مسئولان با تاکید بر اینکه بابت هزینهها خوشبختانه موسسه رعد بخشی را میپردازد، افزود: «از مسئولان انتظار دارم که بیایند از بچههای معلول حمایت کنند. چون آنها منبع درامدی ندارند که بیایند ورزش کنند. این بچهها باید در جامعه دیده بشوند، و ورزش امکان خوبی است که بیشتر دیده بشوند».
وی با اشاره به اینکه ورزش بر روی من تاثیر زیادی داشته است، خاطرنشان کرد: «من بهدلیل معلولیت قبلا خجالت میکشیدم بیرون بروم، اما از وقتی با ورزش آشنا شدم دیدم بسیاری با داشتن محدودیتهایی موفق شدهاند و همین باعث شد من هم انگیزه پیدا کنم».
و حرف پایانی حسینآبادی این بود: «ورزش را ادامه میدهم و آرزو دارم طلای جهانی بگیرم». /پ
نظر خود را بنویسید