فردای کرمان – گروه اقتصاد: دبیرکل اتاق کرمان گفت: «تقریبا در استان منابع آزاد وجود ندارد و شبکۀ بانکی در عمل قفل است».
حسن امیری در نشست هماندیشی کمیته تسهیل کسبوکار، اشتغالآفرینی و حمایت قضایی افزود: «ماه گذشته در سفر رئیسجمهور و هیات وزیران به استان، در نشست با وزیر اقتصاد وضعیت خاص شبکۀ بانکی را اعلام کردیم بهطوری که 110 هزار میلیارد تومان منابع استان و 80 هزار میلیارد تومان مصارف استان است و با توجه به تعهدات زیر خطی کل شبکه بانکی، اعتبارات اسنادی، ضمانتنامهها و تسهیلات مشارکتی، هیچ منابعی برای بانکها باقی نمیماند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، عضو هیات خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی در استان، ادامه داد: «امسال رهبر معظم انقلاب تولید دانش بنیان را در نامگذاری سال مورد تاکید قرار دادند و با توجه به اینکه کرمان رتبۀ 16 را از نظر تعداد شرکتهای دانش بنیان در کشور دارد، بايد تلاش کنیم با تامین مالی و کمک بانکها بتوان این رتبه را به جایگاه پنجم ارتقا داد».
مدیر مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان نیز در این نشست ضمن قدردانی از خدماترسانی بانکها، بیان کرد: «محدودیتها در پرداخت تسهیلات شرایط سختی را برای متقاضیان ایجاد کرده که امیدواریم امسال با راهاندازی شورای راهبری فناوری و تولید دانش بنیان در استان، جایگاه تولید دانش بنیان را ارتقا ببخشیم».
بهنام سعیدی افزود: «در خردادماه سال جاری قانون جهش تولید ابلاغ شده که یکی از قوانین مترقی در کشور محسوب میشود و مسیر فعالیتهای دانش بنیان را حداقل تا 15 سال آینده مشخص میکند».
وی با اشاره به اینکه با اجرای این قانون میتوان از حالت سنتی تولید خارج شویم، تصریح کرد: «در آییننامههای این قانون چگونگی ارزشگذاری فناوری و وظیفه و نوع فعالیت هر دستگاه مشخص شده که اگر اجرایی شود بسیار موثر خواهد بود».
سعیدی گفت: «400 نیاز فناورانه در حوزههای مختلف کشاورزی، محیط زیست، آب، صنعت، معدن، انرژی، امور زیربنایی و خدمات در کمیتههای مختلف احصا شده تا طی فرآیندهایی بر اساس ظرفیتهای مختلف تولید شود». /پ
نظر خود را بنویسید