فردای کرمان – گروه اقتصاد: مدیر امور نوآوری مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با بیان اینکه کارهای بزرگی با حضور و نقش دانشبنیانها در شرکتهای بزرگ، ازجمله شرکت ملی صنایع مس انجام شده است، گفت: «حدود هفتهزار شرکت دانشبنیان در کشور داریم اما یک حلقۀ مفقوده در کشور وجود دارد و آن، بحث مدیریت تکنولوژی است».
سیدمحمدرضا جندقی افزود: «بسیاری از شرکتهای دانشبنیان محصولات یا خدمات خیلی خوبی دارند، اما در صنایع مغفول مانده است».
وی خاطرنشان کرد: «اگر دانشگاهها، صنایع و شرکتهای دانشبنیان بهعنوان سهراس یک مثلث در کنار هم فعالیت کنند و با هم تعامل کنند، میتوانند نقشآفرینی بزرگی در صنایع انجام دهند».
به گزارش خبرنگار فردای کرمان، مدیر امور نوآوری مجتمع مس سرچشمه در مراسم افتتاح اولین نمایشگاه تخصصی دانشبنیان در حوزۀ معدن، صنعت و حملونقل، بیان کرد: «یکی از شرکتهای بزرگ کشور، شرکت صنایع ملی مس است و ما با چنگ و دندان به تولید میرسیم ولی در سال جدید که به نام تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین نامگذاری شده، همه باید تلاش کنیم تا به این مهم برسیم».
وی یادآور شد: «شرکتهای دانشبنیان واقعا مشکل دارند آنها زحمت کشیدهاند و به تنهایی محصول تولید کردند اما اگر زیر پر و بال شرکتهای بزرگ مثل مس و گلگهر قرار نگیرند و حمایت نشوند به هیچجا نخواهند رسید».
جندقی با تاکید بر اینکه شرکتهای دانشبنیان باید توسط دولت حمایت شوند، گفت: «به تنهایی کاری از دانشبنیانها ساخته نیست».
وی ادامه داد: «شرکتهای بزرگ به هر طریقی چالشهای خود را رفع میکنند و چه بهتر که شرکتهای دانش بنیان به سمت صنایع بیایند».
مدیر امور نوآوری مجتمع مس سرچشمه با بیان اینکه حلقۀ مفقودهای در تعامل بین صنایع بزرگ با شرکتهای دانشبنیان و دانشگاه وجود دارد، افزود: «دانشگاه تولید علم کرده و شاید در این حوزه، جزو پنج کشور مطرح دنیا باشیم اما چه فایده وقتی در کار از آن استفاده نشود».
وی با بیان اینکه ما با تمام توان ایستادهایم و از تمام طرحها و محصولات شرکتهای دانشبنیان حمایت میکنیم، خاطرنشان کرد: «هر شرکت دانشبنیانی که محصولی داشته باشد و صنعت مس بتواند از آن در صنایع بالادستی و پاییندستی استفاده کند استقبال خواهیم کرد».
جندقی گفت: «در این نمایشگاه نیز امور نوآوری، 23 واحد فنآور را حمایت میکند. همۀ حمایتها مالی نیست و حمایت غیرمالی هم داریم مثل دورههای آموزشی که برای شرکتهای فنآور برگزار میکنیم و یا بعضی از شرکتها در شرف دانشبنیان شدن هستند و محصول تولید کردند که ما به عنوان یک شتابدهنده به آنها کمک میکنیم».
وی با تاکید بر اینکه باید تسهیلگری برای راهاندازی شرکتهای دانشبنیان در حوزۀ صنعت، کشاورزی و سایر موارد انجام شود، اظهار کرد: «همه باید دست به دست هم بدهیم تا با حمایت از شرکتهای دانشبنیان به اشتغال و شکوفایی صنعت کمک کنیم». /پ
نظر خود را بنویسید