فردای کرمان - گروه جامعه: مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به چالشهای حوزۀ سلامت گفت: «سیر بیماریهای مزمن رو به افزایش است و باید پیشگیری را بیش از قبل به ویژه در سبک زندگی دنبال کنیم و با توجه به افزایش سن جمعیت، باید بیمارستان یا مراکزی ایجاد شود که به صورت خدمات در منزل، برای سالمندان کار کنند و برای جوانسازی جمعیت نیز به فرزندآوری توجه شود».
محمد جعفری افزود: «پدیدۀ زیرمیزی در شهرهای استان کرمان دیده میشود که همکاران بازرسی ما را رنج میدهد و از چالشهای اساسی بیماران و مردم است و باید با آن برخورد شود».
وی، عدم تامین دارو و بعضا لوازم ارتوپدی در بیمارستانهای دولتی و بحث واسطهگری در این زمینه در بیمارستانهای خصوصی را از دیگر چالشهای حوزۀ سلامت استان کرمان برشمرد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا کرمان، مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان ۲۸ مهرماه در همایش بیمه سلامت به مناسبت هفته بیمه سلامت (۳۰ مهرماه تا ۶ آبان ماه) اظهار کرد: «در سال جاری اتفاقات بزرگی در حوزۀ بیمه صورت گرفته و همراه با جراحی اقتصادی دولت، ۶ میلیون نفر تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند و سهم استان کرمان ۱۵۰ هزار نفر بود».
وی با اشاره به بیمه مادران باردار، کودکان کمتر از پنج سال و بیمه درمان ناباروری، یادآور شد: «با اجرای اصلاح نظام یارانهها، طرح دارویار اجرا شد و به همت دانشگاههای علومپزشکی و بیمه، کمترین حاشیه را در استان کرمان داشتیم و اکنون ۱۱ میلیارد تومان پوشش بیمهای دارو را در ماه در استان داریم».
جعفری با اشاره به بیمه درمانی مددجویان کمیته امداد، بیان کرد: «همچنین ۷۰ درصد از هزینههای درمانی معلولان را در مراکز درمانی دولتی و خصوصی پرداخت میکنیم».
وی با اشاره به اینکه بیمه اختیاری است و بعضا افراد صرفا در زمان بیماری تحت پوشش بیمه قرار میگیرند، پیشنهاد کرد: «نیاز است الزام بیمهای باشد تا هر ایرانی یک بیمه پایه داشته باشد».
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با بیان اینکه طرح پزشک خانواده در برنامه ششم توسعه بود، اما کامل اجرا نشد؛ افزود: «سرگردانی بیماران بهویژه کسانی که از استانهای دیگر به استان ما مراجعه میکنند، به همین دلیل است و برای یک بیماری ساده به متخصص مراجعه میکنند در حالی که در مرحلۀ اول بیماری، باید به پزشک خانواده مراجعه کنند و در صورت نیاز به متخصص ارجاع داده شوند».
وی اظهار کرد: «استان کرمان یک میلیون و ۳۰۰ هزار پزشک خانواده روستایی و شهری دارد و باید در برنامه هفتم توسعه تحکمی در این زمینه وجود داشته باشد». /پ
نظر خود را بنویسید