فردای کرمان – گروه جامعه: رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه شیوع زیاد بیماری آنفلوآنزا بین دانشآموزان مسئلهای غیرعادی محسوب نمیشود، گفت: «بیماریهایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا معمولا در مدارس به دلیل ازدحام زیاد دانشآموزان در یک محیط شیوع پیدا میکنند و سپس بزرگسالان احتمالا از طریق فرزندانشان به این بیماری مبتلا میشوند».
شهنام عرشی با بیان اینکه بررسیها نشان میدهند که هیچگونه داروی آنتیبیوتیکی برای درمان بیماری آنفلوآنزا موثر نبوده، افزود: «تنها داروهای ضد ویروسی برای بیماران بستری ضرورت دارند که در این خصوص هیچگونه کمبود و مشکلی در کشور وجود ندارد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، وی اظهار کرد: «رعایت بهداشت فردی و فاصلهگذاری اجتماعی به همراه زدن ماسک، از جمله راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا است و اگر فردی دارای علائم سرماخوردگی است، باید خود را در منزل قرنطینه کند تا بیماریاش به دیگران منتقل نشود».
عرشی ادامه داد: «احتمالا قرنطینه و محدودیتهای کرونایی باعث شده بودند مواجهه با بیماری کاهش پیدا کند و تغییرات آب و هوایی نیز احتمال شیوع بیشتر بیماری آنفلوآنزا را تشدید کردهاند».
وی یادآور شد: «بروز موج آنفلوآنزا در ایران و نیمکره شمالی زمین یک ماه زودتر رخ داده است و بر اساس پیشبینیها انتظار میرفت که این موج بیماری در اواسط آذر در کشور شیوع پیدا کند».
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: «متخصصان معتقدند که در فصلهای پاییز و زمستان شاهد بروز موج آنفلوآنزا در کشورهای مختلف دنیا از جمله ایران باشیم و شیوع این بیماری در بین افراد مسئلهای غیرعادی نیست». /پ
نظر خود را بنویسید