فردایکرمان – گروه جامعه: شهردار کرمان با اشاره به وجود ساختمانهای ناایمن در شهر کرمان، گفت: «نمای نازیبای مجتمع صالحالمهدی یک نمونه از ساختمانهایی است که ناایمنی ایجاد کرده است و وضعیت امروز آن بسیار خطرناک است».
سعید شعربافتبریزی افزود: «تمام ساختمانهایی که نمای کامپوزیت دارند در معرض خطر آتشسوزی هستند».
وی با اشاره به اینکه در مورد برخی ساختمانها فشارهایی از سوی افراد و ادارات وجود دارد که برای ما قابل قبول نیست و حتماً باید وضعیت ایمنی این ساختمانها تعیین تکلیف شود، یادآور شد: «در ارتباط با برخی از ساختمانها در فضای مجازی عنوان میشود که ناایمن هستند، در حالیکه تشخیص ناایمنی ساختمانها با مراجع ذیصلاح است و هر کسی نمیتواند اظهار نظر کند».
شهردار کرمان با بیان اینکه در برخی از ساختمانها مسیر نظام مهندسی برای نظارت طی نشده است، ادامه داد: «این نگرانی از بابت ایمنی ساختمان آنها نیز وجود دارد که باید پیگیری شود».
وی همچنین با بیان اینکه در شهر کرمان ساختمانهایی با احتمال ناایمنی از سوی مردم پیشنهاد شد، گفت: «حدود 100 ساختمان ناایمن در سطح شهر توسط مردم پیشنهاد شده که احتمال ناایمنی دارند و 10 مورد از این ساختمانها به دادگستری معرفی شدند».
شعربافتبریزی با اشاره به اینکه به برخی ساختمانها مهلت داده شد که مشکل ناایمنی خود را برطرف کنند، یادآور شد: «موارد ساختمانهای ناایمن به شورای تامین استان نیز ارسال شده است و در حال حاضر امکان اعلام اسامی این ساختمانها وجود ندارد اما چنانچه مشکل آنها برطرف نشود حتما اطلاعرسانی خواهیم کرد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از تسنیم کرمان، وی هفتم آذرماه بیان کرد: «بعد از اتفاقی که در متروپل افتاد، وزارت کشور آییننامهای برای ساختمانها در سطح شهر ابلاغ کرد و شناسایی ساختمانهایی که شُبۀ ناامنی داشتند در فاز اول انجام شده است».
شهردار کرمان با بیان اینکه بخشی از ساختمانهای ناایمن در سطح شهر، متعلق به مردم و بخشی اماکن عمومی و دولتی هستند، گفت: «حدود 90 ساختمان دولتی بااهمیت زیاد در سطح شهر کرمان داریم که نیاز به بررسی ایمنی ساختمان دارند که لیست آنها احصا شده است».
وی با اشاره به اینکه در این ساختمانها تردد مردم وجود دارد و از دید شهرداری حداقل 25 مورد آنها ایمنی لازم را ندارند، ادامه داد: «اخطاریه برای آنها صادر شده است که ظرف 45 روز این ناایمنی را برطرف کنند و اگر اقدامی در این ارتباط انجام نشود، حتماً به دادگستری معرفی خواهند شد».
شعربافتبریزی با بیان اینکه در مقررات ملی ساختمان شاخصهای ایمنی عنوان شده است و نظام مهندسی ساختمان نیز در زمان ساخت آن را تایید میکند، افزود: «معمولاً مشکلاتی که در ایمنی ساختمان داریم بعد از صدور پروانه بوده و بعد از آن اقدام به عملیات ساختمانی شده است».
وی با اشاره به اینکه در شهر کرمان متاسفانه ساختمانهایی داریم که بدون اخذ پروانه ساخته شده است، بیان کرد: «ابزار قانونی برای مقابله با تخلفات ساخت و ساز، بعد از صدور پروانه، کمیسیون ماده 100 است».
نظر خود را بنویسید