فردایکرمان – گروه اقتصاد: رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به مالیات اصناف، بیانکرد: «تراکنشهای بانکی یک فعال صنفی نمیتواند نشاندهندۀ درآمد بالای آن فرد باشد و باید در بحث اخذ مالیات شفاف عمل شود و هر تراکنش را نمیتوان به عنوان خرید و فروش حساب آورد».
قاسم نودهفراهانی با تاکید بر اینکه تراکنشهایی که با کارتخوانها انجام میشود، نمیتواند به عنوان سندی برای مالیات اصناف درنظر گرفته شود، افزود: «همۀ موارد این تراکنشها منشاء درآمدی ندارند و براساس بررسیهای انجام شده بیشتر این تراکنشها مربوط به کسبوکار بوده و مابقی تراکنشها بهنوعی شخصی بوده یا درآمدی از محل این تراکنش نصیب فعال صنفی نشده است».
وی ادامه داد: «اصناف از سالها قبل پشتیبان سیستم جامع مالیاتی وزارت اقتصاد و دارایی بوده و درخصوص این شفافسازی کمک میکنند».
نودهفراهانی همچنین با بیان اینکه گرانی مربوط به حوزۀ اصناف نیست، گفت: «موضوع گرانی را باید سازمان حمایت از مصرفکننده پاسخگو باشد، زیرا واحدهای صنفی زمانی کالا به دستشان میرسد که گران شده و این گرانی مربوط به تولیدکننده در تهیۀ مواد اولیه و اضافه شدن حقوقها و دستمزدها است».
وی افزود: «کالاها که گران میشوند مردم کسبه را مسبب آن میدانند در صورتی که کسبه برای سود، نرخ مصوب دارند و اگر از آن تخطی کنند بازرسان برخورد میکنند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا کرمان، رئیس اتاق اصناف ایران سوم دیماه در همایش نقش اصناف و فعالان اقتصادی در بازسازی بم، اظهار کرد: «بازار و بازاریان، بازوان ستبر انقلاب هستند و در شرایطی که دشمن تلاش داشت در شرایط سخت کرونا اعتراضات مردمی را به کف بازار بکشاند اما با همراهی اصناف و بازاریان این توطئهها خنثی شد».
وی نقش این مجموعه را در زلزله و جنگ بسیار مهم دانست و افزود: «اصناف در بازسازی بم نقش بسیار مهمی داشتند، حتی در دوران هشت سال دفاع مقدس هم پشتیبانی کردند و هیچ توقعی هم نداشتند ».
نودهفراهانی با اشاره به اینکه در زمان زلزله ۳۵۰۰ واحد صنفی در بم فعالیت داشته، بیان کرد: «اکنون ۸۰۰۰ واحد صنفی در بم در حال فعالیت است و بازاریان بم دست به دست هم داده و به بازار رونق دادهاند ». / پ
نظر خود را بنویسید