فردایکرمان – گروه اقتصاد: مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: «ما کمبود گاز در کشور نداریم، ولی همزمان با افزایش برودت هوا، طرحهای مدیریت مصرف گاز در کشور به اجرا درمیآید».
مسلم رحمانی با بیان اینکه از ابتدای آذرماه با ورود تودۀ سرد سال و پاییزی، تمام تأسیسات شرکت ملی گاز، وزارت نفت، هم تأسیسات بالادستی، هم تولید، پالایش، انتقال و توزیع، تمام اقدامات عرضه را در حداکثر آمادگی انجام دادند، اظهار کرد: «تمام تلاش همکاران ما بهصورت شبانهروزی در وزارت نفت این بود که بتوانیم هرچه مناسبتر توزیع گاز را در سطح کشور به خصوص در بخش خانگی و تجاری داشته باشیم».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه سال گذشته در این زمان نزدیک به ۶۰ میلیون مترمکعب کمتر از این حجم در سطح کشور توزیع میشد ـ یعنی به اندازۀ بیش از دو فاز یک پالایشگاههای پارس جنوبی ـ گفت: «با این جبهۀ سرد جدید هم پیشبینی میکردیم که میزان مصرف باز افزایش پیدا کند؛ همۀ تأسیسات شرکت در حداکثر تولید و پالایش قرار دارند و همۀ همکاران ما در بخش انتقال و توزیع هم پای کار هستند که شبکه و خطوط پایداری باشد و در حال حاضر هم خوشبختانه تمامی شبکههای سطح کشور در حال پایدار گازرسانی است».
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: «بحث تولید و عرضه یکی از مهمترین موضوعات برای وزارت نفت به عنوان سیاستگذار اصلی تولید است، بحث مدیریت مصرف نیز باید توسط دستگاههای متنوع تحت مدیریت و کنترل باشد، در وزارت نفت بالاخص شرکت ملی گاز اقدامات بسیار خوبی صورت گرفت، با همکاری دولت مصوبهای ابلاغ شد که بحث کاهش ۱۰ درصد مصارف بخش دولتی و همچنین پایش ادارات و دستگاههای دولتی بود که دولت ابتدا از خودش آغاز کرد».
رحمانی با بیان اینکه بیش از ۷۲ هزار مورد بازرسی در سطح کشور در ادارات و نهادهای دولتی از ابتدای آذرماه انجام شده که به ۸۴۱ مورد قطع گاز ختم شده است، افزود: «قطع گاز معمولاً همان روز که قطع شده با اخذ تعهد وصل میشود مگر اینکه تکرار شود و در آن صورت با نظر استاندار استان قطع گاز اتفاق خواهد افتاد».
وی ادامه داد: «سال گذشته با این اقدام ۱۰ درصد که هدف بود به نتیجه رسید، امسال هم خوشبختانه تعداد مواردی که خارج از آن چارچوب مصرف میکنند نسبت به سال گذشته کمتر شده و این نشان میدهد که همکاری بخش دولتی بیشتر بوده است».
رحمانی در پایان یادآور شد: «ما در کشور کمبود گاز نداریم، مشکل تراز نبودن بین مصرف و تولید است». /پ
نظر خود را بنویسید