فردایکرمان – گروه اقتصاد: مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای فرش دستباف کاهش صادرات فرش دستباف را در کاهش تولید و بیمیلی صادرکنندگان فرش موثر دانست و گفت: «هنگامی که صادرات فرش کاهش مییابد بر بدنۀ تولید هم تاثیر میگذارد. از سویی بهدلیل افزایش قیمت مواد اولیه، تولید فرش برای قالیبافان مقرون بهصرفه نیست و موجب خروج تدریجی قالیبافان از این چرخه شده است».
عبدالله بهرامی، نبود بیمه را ازجمله مشکلات قالیبافان بیان کرد و افزود: «از سال ۱۳۹۲ تاکنون قالیبافان از پوشش بیمه اجتماعی محروم هستند در حالی که بیمه در امنیت شغلی و اجتماعی آنها اثرگذار است لذا از مسئولان و متولیان امر انتظار داریم که به این صنعت نگاه ویژهای داشته باشند تا بتوانیم با رونق آن به ایجاد اشتغال و توسعه بخش صادرات در کشور کمک کنیم».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه صنعت فرش دستباف ازجمله صنایع بومی ایران است که در اشتغال و ارزآوری موثر است، اظهار کرد: «این شغل مکمل شغلهای دامپروری و کشاورزی است و نقش بسزایی در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و حاشیۀ شهرهای بزرگ ایفا میکند».
رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون تعداد تعاونیهای فرش دستباف کشور را بیش از ۱۷۸۰ تعاونی ذکر کرد و گفت: «صنعت فرش تمام مولفههای اقتصاد مقاومتی را دارد و باید بیش از پیش به آن توجه شود».
وی با اشاره به ایجاد مرکز تجاری مسکو توسط اتاق تعاون ایران، اظهار کرد: «ایجاد مرکز تجاری در روسیه یک فرصت ایدهآل برای رشد صادرات در حوزۀ فرش دستباف ایرانی است و بازار روسیه پایگاه خوبی برای صادرات فرشهای ایرانی به شمار میرود». /پ
نظر خود را بنویسید