فردایکرمان – گروه جامعه: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: «دستگاههایی که در زمینۀ مبارزه با سرقت و مقابله با خرید و فروش اموال مسروقه ترک فعل دارند و به وظایف قانونی خود عمل نکردهاند، جهت برخورد قانونی به دادستانی معرفی میشوند».
سیدمهدی قویدل با اشاره به اینکه در مقابله با سرقت در استان کرمان بهدنبال موفقیت و حصول نتیجه و اثربخشی هستیم، افزود: «در زمینۀ مبارزه با سرقت باید تمام ابعاد وضعی و امنیتی و قضایی مد نظر قرار بگیرد و صرفا نباید به انجام اقدامات مقطعی که اثربخشی آن در جامعه موقتی است، بسنده کرد بلکه باید با ریشهیابی دقیق این معضل درصدد حذف عوامل اصلی وقوع این جرم در جامعه باشیم».
وی تاکید کرد: «مالکین و اصناف بهویژه طلافروشیهای سطح شهر بایستی برای نگهداری و تامین امنیت اموال خود از ابزارهای بهروز مانند پایش تصویری، نصب دزدگیر و ... استفاده کنند و برای اجرای موثر طرح پیشگیری از سرقت با قرارگاه مشترک مقابله با سرقت استان همکاری لازم را انجام دهند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا کرمان، معاون دادگستری ااستان کرمان ۹ اسفندماه در جلسه قرارگاه مبارزه با سرقت استان کرمان با اشاره به اینکه تنها راهحل برونرفت استان از جرم سرقت، تدوین و اجرای طرح جامع پیشگیرانه است، اظهار کرد: «شناسایی نقاط جرمخیز استان و همچنین تهیۀ جغرافیای جرم سرقت و تمرکز بر نقاطی که بیشترین آماج وقوع این جرم هستند، باید در اولویت قرار گیرد».
وی با اشاره به اینکه در این طرح ابتدا باید بر رفتار سارقین بهویژه سارقین سابقهدار و حرفهای در جامعه به صورت دقیق نظارت شود، گفت: «در گام بعدی باید اقدامات مناسب برای ناامن کردن بازارهای خرید و فروش اموال مسرقه نیز انجام شود».
قویدل تاکید کرد: «همچنین با اطلاعرسانی گسترده باید مالکین خصوصی و عمومی را دربارۀ اهمیت افزایش ایمنی، خود حفاظتی اموال و شیوههای جدید سارقین بیش از پیش توجیه کرد».
وی گفت: «دبیرخانه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تاکنون جلسات متعددی در زمینۀ پیشگیری از بزه سرقت با حضور دستگاههای متولی برگزار نموده و مکررا وظیفۀ قانونی همۀ دستگاهها مشخص و به آنها ابلاغ شده و در قرارگاه مشترک نیز نقش و وظیفۀ قانونی هر یک از دستگاههای اجرایی باید مشخص و به آنها ابلاغ شود». /پ
نظر خود را بنویسید