فردایکرمان – گروه جامعه: رئیس کل دادگستری استان کرمان بار دیگر بر تسریع در اجرای پروژۀ ساخت مجتمع ساروجپارس در مجاورت بازار تاریخی شهر کرمان تاکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی گفت: «در پروژۀ ساروجپارس موضوع حیثیت جمهوری اسلامی ایران در میان است و با توجه به اینکه سرمایهگذاران خارجی این پروژه مدام در حال رفت و آمد هستند نباید کاری کرد که از سرمایهگذاری در استان کرمان و کشور منصرف شوند».
وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر باید صرفه و صلاح شهرداری و مردم را مد نظر قرار دهند، افزود: «در زمینۀ اجرای تعهدات شهرداری در قرارداد پروژۀ ساروجپارس باید به گونهای اقدام شود که روند تکمیل این پروژه در سریعترین زمان ممکن ادامه یابد زیرا هرچه این پروژه به طول بیانجامد جز ضرر، رهاوردی برای طرفین سرمایهگذاری ندارد و جلوی ضرر از هر جا گرفته شود، منفعت است».
به گزارش فردایکرمان، رئیس کل دادگستری استان کرمان مردادماه سال گذشته نیز در جلسهای با حضور سرمایهگذار عمانی اعلام کرده بود: «تسریع در اجرای این پروژه از تاکیدات دستگاه قضایی به شمار میرود».
حمیدی، چند ماه بعد و در آذرماه سال گذشته، در دیدار با سرمایهگذار عمانی و تعدادی از اعضای هیات مدیره ساروج پارس از پیگیری ویژۀ دستگاه قضایی برای رفع موانع اجرایی پروژۀ ساروجپارس خبر داد و گفت که این اطمینان به سرمایهگذاران داده میشود تا پایان سالجاری مشکلات برطرف شود و انتظار میرود که روند اجرایی این پروژه نیز با سرعت ادامه یابد. وی در آن جلسه، از حضور دادستان کرمان در جلسات پیگیری پروژۀ ساروجپارس بهمنظور تسریع روند اجرای مصوبات مربوط به این پروژه خبر داد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان این بار، در نشست ستاد استانی اجرای کلی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی بر تسریع در اجرای این پروژه تاکید کرد.
در همین حال، محمد امینیزاده ـ رئیس کمیسیون حقوقی، نظارت و ارزیابی شورای شهر کرمان معتقد است قرارداد ساروجپارس اشکالات جدی دارد.
وی در گفتوگوی اخیر خود با فردایکرمان توضیح داد که شهرداری به تناسب سرمایهگذاری که در این پروژه داشته که شامل زمین و پروانه و تامین آب و برق و گاز و تلفن تا سرِ پروژه است، نفع نبرده است.
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، رئیس کل دادگستری استان که بر تسریع پروژه تاکید دارد، در نشست ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در ابعاد حقوقی و قضایی، در بخش دیگری از اظهارات خود بیان کرد: «ارتباطات خوب فرهنگی و اجتماعی بین ایران و سرمایهگذار خارجی پروژۀ ساروجپارس وجود دارد. دستگاه قضایی استان کرمان نیز همواره برای رفع مشکلات این پروژه پای کار بوده و وقت زیادی صرف شده که این پروژه بتواند در کرمان به بهرهبرداری برسد».
وی با تاکید بر اینکه اعضای شورای شهر باید صرفه و صلاح شهرداری و مردم را مد نظر قرار دهند و با یادآوری اینکه تاخیر در اجرای پروژه جز ضرر، رهاوردی برای طرفین سرمایهگذاری ندارد، ادامه داد: «از سوی دیگر باید توجه داشت که پروژۀ ساروجپارس یک نیاز برای شهر کرمان است زیرا با بهرهبرداری از این پروژه، در قلب شهر کرمان پارکینگی امن و استاندارد وجود خواهد داشت که دو هزار خودرو میتوانند از آن استفاده کنند و با بهرهبرداری کامل از آن میتوان فرهنگ استفاده از پارکینگ را نیز در شهر کرمان توسعه داد».
رئیس کل دادگستری استان کرمان در عین حال گفت: «مردم باید بدانند که پروژۀ ساروجپارس تنها در پارکینگ خلاصه نمیشود و در حقیقت یک مجتمع مفرح و تجاری است که نیازهای تمامی سنین در آن دیده شده است و از اینرو باید دست به دست هم دهیم تا سریعتر نتیجه دهد».
وی یادآور شد: «در مسیر حمایت از اجرای این پروژه باید بر مبنای آیندهنگری اقدام کرد تا با ایجاد رغبت در بین سایر سرمایهگذاران، زمینۀ جلب سرمایهگذاریهای جدید به منظور رفع مشکلات موجود شهر ازجمله در حوزههای ترافیکی، اقتصادی و غیره فراهم شود».
حمیدی افزود: «هزینه کردن (شهرداری) برای تکمیل پروژهها که منجر به امید آفرینی در بین مردم شود، هزینه نیست و نوعی سرمایهگذاری محسوب میشود».
وی بر همفکری و هماهنگی به منظور پیشبرد اهداف مشترک در مسیر توسعه استان تاکید کرد و ادامه داد: «امروز دشمنان نظام جمهوری اسلامی دنبال منزوی کردن ایران هستند و برای نیل به این اهداف شوم خود در حوزۀ سرمایهگذاریهای خارجی در بین سرمایهگذاران رعب و وحشت ایجاد میکنند تا جرات نکنند وارد ایران شده و سرمایهگذاری کنند و توطئههای تبلیغاتی و تحریمها نیز در همین راستا بر کشور تحمیل میشود و به منظور خنثی کردن این توطئهها باید در کشور به گونهای عمل کنیم که اعتماد سرمایهگذاران داخلی و خارجی بیش از پیش جلب شود».
حمیدی، بهرهبرداری از پروژههای بزرگ در دست احداث را موجب توسعۀ امیدواری و نشاط مردم و جوانان دانست و گفت: «هزینه کردن برای تکمیل پروژهها که منجر به امیدآفرینی در بین مردم شود، هزینه نیست و نوعی سرمایهگذاری محسوب می شود و در آینده محصول شیرین آن را در دستگاه قضایی اجرایی و ... خواهیم دید و با افتتاح این پروژهها مشارکت اجتماعی مردم در اجرای سایر پروژهها نیز توسعه مییابد». /پ
نظر خود را بنویسید