گروه جامعه ـ مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه ۸۰ درصد از افرادی که در معابر کرمان تکدیگری میکنند غیربومی بوده و بهنوعی تکدیگری شغل آنها است، گفت: «طرح ساماندهی متکدیان با ارادهی قوی دستگاههای اجرایی استان از اول آذر آغاز میشود».
به گزارش فردایکرمان، عباس صادقزاده در گفتوگو با تسنیم افزود: «تکدیگری یک اختلال و انحراف اجتماعی است و باید به راهکارها و مواردی که برای کنترل این معضل اجتماعی در کنار جمعآوری متکدیان توجه جدی شود».
وی با بیان اینکه از ابلاغ آئیننامه دولت در مورد تکدیگری حدود 20 سال میگذرد، گفت: «اگر این آئیننامه موفق بود باید در طول 20 سال اتفاقاتی میافتاد اما میبینیم که روزبهروز تکدیگری افزایش پیدا میکند». وی ادامه داد: «ساماندهی موفق متکدیان زمانی اتفاق میافتد که بهدنبال ایجاد فرصتهای شغلی و توجه به همه انسانها و گروههای اجتماعی باشیم نه اینکه به سراغ یک گروه خاص برویم».
وی اظهار کرد: «حق است که در زمینهی مقابله و رفع آسیبهای اجتماعی در جامعه، رسانهها و همه آحاد جامعه در کنار هم ورود پیدا کنند؛ موضوعات و آسیبهای اجتماعی مربوط به همه مردم و ساز و کارهای کنترل آن هم بر عهده مردم است».
صادقزاده سپس با بیان اینکه طرح ساماندهی متکدیان با اراده قوی دستگاههای اجرایی استان از اول آذر آغاز میشود و در این طرح نیاز به حمایت مردم داریم تاکید کرد: «مردم نباید به هیچ فردی که در سطح شهر در قالب تکدیگری تقاضای کمک میکند پول بدهند». مدیرکل بهزیستی استان کرمان بیان کرد: «شهروندان باید این افراد را به دستگاههای حمایتی ارجاع دهند».
وی اضافه کرد: «تعدادی از این افراد را شناسایی کردیم و حاضر شدیم دو برابر مستمری که با سایر افرادی که تحت پوشش بهزیستی هستند به آنها بدهیم تا دست از تکدیگری بردارند اما قبول نکردند».
4212
مدیرکل بهزیستی استان کرمان خبر داد
نظر خود را بنویسید