گروه جامعه - سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری کرمان گفت: «استمرار طرح مبارزه با کرم خراط با استفاده از مسائل علمی بسیار مهم است».
به گزارش خبرنگر فردای کرمان، حمید ملانوری در جلسهی برنامهی مقابله با کرم خراط درختان گردو اظهار کرد: «اقدامات خوبی در زمینهی مبارزه با آفت کرم خراط انجام شده که نشان میدهد نوع مدیریت، تعامل و جدیت توانسته کانون بحرانی آفت را مدیریت کند».
وی افزود: « فضایی که امروز در حوزهی بحث مسائل سیاسی، امنیتی و شرایط بینالمللی و منطقهای وجود دارد و تاثیرات آن بر جمهوری اسلامی ایران، نوع جدیدی از مدیریت را در کشور ایجاد میکند که باید متوجه آن باشیم».
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری کرمان اذعان کرد: «در چنین شرایطی نیاز است تمام برنامههای مدیریت حوزهی اجرایی، هم جنبهی مدیریت بحرانی و هم جنبهی مقابله با تهدیدات دشمن را داشته باشد».
وی با اشاره به شیوع آفت مگس میوه مدیترانهای در استان، خاطرنشان کرد: «ما این آفت را یک تهدید بیوتروریسمی میدانیم که از سوی دشمن و از خارج وارد کشور شده و قدرت تخریب بالایی دارد و شهرستان کرمان، منطقه جنوبی و راور را درگیر کرده است».
ملانوری افزود: «یک جفت از این مگس میتواند 60 تا 200 تن میوه را آلوده کند و خسارات سنگینی به اشتغال و اقتصاد منطقه وارد کند و فضای روانی جامعه را تحت تاثیر قرار دهد».
وی خواستار ارتباط بیشتر با مراکز تحقیقاتی و علمی در بحث مبارزه با آفات شد و گفت: «در سالهای گذشته ارتباط حوزههای مختلف صنعت، معادن و کشاورزی با مراکز علمی جدی نبود در حالی که با توجه به وجود دانشگاههای برجسته و مراکز علمی معتبر در استان این ارتباط باید جدیتر و قویتر باشد و از این ظرفیت بهتر استفاده شود».
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری کرمان اذعان کرد: «استمرار طرح مبارزه با کرم خراط با استفاده از مسائل علمی بسیار مهم است».
4216
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری کرمان:
نظر خود را بنویسید