فردایکرمان – گروه جامعه: معاون امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: «از شرکتهای دانشبنیان کرمان در حوزههای صنعت و کشاورزی در عمل خروجی ندیدیم و با این شرکتها باید کرمان را به یک استان علمی تبدیل کنیم».
امیر حسنزاده در شورای راهبری فناوری و تولید دانشبنیان استان کرمان افزود: «خروجی از شرکتهای دانشبنیان در کف میدان وجود ندارد و حتما طرحها باید عملیاتی شوند و افزایش شرکتها در ۲ سال آینده بدون نتیجه فایدهای ندارد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا کرمان، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان نیز در این نشست گفت: «تفاهمنامهای با معاونت عملی و فناوری، اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، وزارت کشور و استانداری کرمان در حمایت از اقتصاد دانشبنیان در هشت ماده منعقد شده است».
محمدرضا وحیدی افزود: «در این تفاهمنامه ۲۳ طرح پیشران شامل طرحهای معدنی، پزشکی و کشاورزی و ۱۱ طرح توسعۀ نوآوری و فناوری مدنظر قرار دارد».
وی با اشاره به دستیابی شاخصهای مدنظر در این طرح تا سال ۱۴۰۴ بیان کرد: «تعداد شرکتهای دانشبنیان از ۷۸ شرکت در ابتدای امسال با رشد ۴۰ درصد سالانه به ۱۷۰ شرکت و شرکتهای مستقر در پارکهای علم و فناوری نیز از ۲۹۷ به ۵۸۲ شرکت رسیده است».
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان تاکید کرد: «همچنین در افق ۱۴۰۴ باید تعداد محصولات دانشبنیان استان از ۱۲۵ به ۲۶۴ و میزان اشتغال از حدود سه هزار نفر به ۶ هزار افزایش پیدا کند».
وی ادامه داد: «میزان فروش محصولات شرکتهای دانشبنیان باید سالانه ۶۰ درصد رشد پیدا کند و به چهار هزار میلیارد ریال در سال برسد».
وحیدی اظهار کرد: «سههزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از منابع استانی و ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از جذب منابع مالی برای شرکتهای دانشبنیان پیشبینی شده است». /پ
نظر خود را بنویسید