فردایکرمان – گروه اقتصاد: رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان با تاکید بر اینکه مرغ هورمونی صحت ندارد، گفت که استفاده از هورمون بهدلیل گران بودن و روش استفاده از آن که حتما باید تزریقی باشد، برای هیچ مرغداری مقرون بهصرفه نیست.
محمدرضا صادقی دربارۀ اینکه چرا مرغ در محدودۀ زمانی ۴۵ روزه به بیش از ۲ کیلو وزن میرسد؛ توضیح داد: «اصلاح نژاد گونههای گوشتی مرغ باعث شده که جوجهها در اندکزمان ممکن به یک وزنگیری مطلوب برسند و چون این رشد سریع است برخی فکر میکنند برای رشد مرغ از هورمون استفاده میشود».
وی افزود: «این تضمین را به شهروندان میدهیم تمامی مرغهایی که با لیبل و بستهبندی از فروشگاههای مورد تایید دامپزشکی خریداری میشوند از نظر سلامتی کامل بررسی شدهاند و شهروندان مطمئن باشند که جثۀ بزرگ و وزن بالای گوشت مرغ بهدلیل اصلاح ژنتیکی است و اینکه مطرح میشود از هورمون استفاده میشود، غیرکارشناسی است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان کرمان، صادقی با بیان اینکه بیش از ۵۶ مرغداری در سیرجان فعال است، اظهار کرد: «از لحظۀ ورود جوجه به داخل مرغداری تا زمانی که مجوز کشتارگاه گرفته میشود، بهطور مستمر کارشناسان ما بازدید میکنند و در ادامه بعد نمونهبرداری و با تأیید آزمایشگاه مورد تایید دامپزشکی، مرغ برای کشتار از مرغداری خارج میشود».
وی یادآور شد: «مرغدار از زمان صدور مجوز خروج به مدت ۴۸ ساعت فرصت دارد در غیر اینصورت مجدد باید نمونهبرداری و آزمایش انجام شود».
رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان با بیان اینکه بیشترین حساسیت ما آنتیبیوتیک است، افزود: «در آزمایشهایی که از سوی ما انجام میگیرد، باید میزان آنتیبیوتیک در گوشت مرغ صفر باشد».
وی تاکید کرد: «تمامی گوشتهای قرمز و سفید که دارای بستهبندی و لیبل دامپزشکی هستند، از نظر سلامت، بررسی شدهاند و مشکلی ندارند اما شهروندان نباید از افراد دورهگرد که هیچ نظارتی بر آنها نیست اقدام به خرید دام، طیور و گوشت کنند». /پ
نظر خود را بنویسید