فردایکرمان – گروه جامعه: معاون صنایعدستی کشور پیوند نسلها را بزرگترین دستاورد حوزۀ صنایعدستی دانست و گفت: «جوانان هنرمند ما آینده را میسازند و مادران پته ایران خواهند شد».
مریم جلالی در مراسم اختتامیۀ رویداد ملی کارآفرینی پته سیرجان بر لزوم تکمیل زنجیرۀ ارزش رشتههای صنایعدستی کرمان تاکید کرد و افزود: «باید به بازارهای جهانی و محصولات جدید فکر کنیم و هدف فقط تولید نباشد و برندسازی پته برای حضور در بازارهای جهانی انجام شود».
وی همچنین پیشنهاد کرد که رویداد کارآفرینی گلیم نیز برگزار شود و خوشۀ اقتصادی گلیم شکل بگیرد.
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان، وی در ادامه با اشاره به اینکه قدرت جهان در جهانآرایی است بیان کرد: «آرایش جهان بهدست زنان که به زندگی رنگ میدهند، انجام میشود».
معاون صنایعدستی کشور افزود: «رنگ دادن به زندگی در پته یک نوع قدرتنمایی است که توسط زنان کرمانی و سیرجانی اتفاق میافتد».
وی با بیان اینکه تولید و اشتغال فقط برداشت از منابع نیست بلکه بهرهوری و کار مفید است، ادامه داد: «بخش خصوصی راهگشای اقتصاد ایران و جهان است و منافع فردی و بخشی باید در خدمت منافع ملی باشد».
جلالی با اشاره به فرابخشی بودن فعالیتهای حوزۀ میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: «در دنیای شبکهای امروز که همه با هم ارتباط دارند نیاز به چسب فرهنگی داریم تا همۀ عناصر نامتناجس (محیط زیست، اقتصاد، صنعت و ... به میراثفرهنگی) را به هم وصل کند».
معاون صنایعدستی کشور با تاکید بر اینکه خانواده مزیت رقابتی ایرانیها است، بیان کرد: «صنایعدستی و میراثفرهنگی شغل نیست بلکه شوق است. بدون انگیزه نمیتوان از فرصتهای طلایی استفاده کرد. بین کار دل و کار معمولی فرق است».
جلالی با تاکید بر اینکه تولیدات و بستهبندی محصولات باید مطابق سلیقۀ بازار باشد، گفت: «صنایعدستی میتواند ما را نسبت به نفت بینیاز کند و بهرۀ اقتصادی مناسب و باعزتی از صنایعدستی ببریم». /پ
نظر خود را بنویسید