فردایکرمان – گروه اطلاعرسانی: همایش تجلیل از جهادگران استان کرمان همراه با دورۀ دو روزۀ آموزش و توانمندسازی مسئولان قرارگاههای جهادی استان، در شهر مس سرچشمه برگزار شد.
این همایش بهعنوان مراسم اختتامیۀ «دورۀ شهید سلیمانی» با حضور سرهنگ ایلبیگی مدیر حرکتهای جهادی کشور و مشاور فرهنگی دفتر رهبری، سردار نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، مهندس محققی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، حجتالاسلام مجیدی مشاور فرهنگی مدیرعامل شرکت مس، سرهنگ پساوند فرمانده سپاه رفسنجان و سرگروههای جهادی استان در سالن سینما آزادی شهر سرچشمه برگزار شد.
در این دوره که طی دو روز در سرچشمه برگزار شد، ۳۰۰ نفر از سرگروههای جهادی از سراسر استان کرمان حضور داشتند.
بهرهمندی ۶۴ هزار کرمانی از خدمات طرحهای جهادی مس سرچشمه
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابطعمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنحان در این مراسم گفت: «در قالب مسئولیتهای اجتماعی این مجتمع، از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۶۴ هزار نفر در راستای اجرای طرحهای جهادی از خدمات مختلف درمانی بهرهمند شدهاند که مایۀ افتخار است».
مهندس حسین محققی اظهار کرد: «یکی از برنامههای حوزۀ مسئولیت اجتماعی مجتمع، اجرای طرحهای جهادی است و در این راستا در سال گذشته ۹ طرح اجرا شد و ۲۷ هزار نفر از خدمات برخوردار شدند».
وی یادآور شد: «همچنین از ابتدای سالجاری تاکنون با کمک نیروهای پرتلاش و زحمتکش، ۱۷ طرح جهادی در استان اجرا شده و در این زمینه بیش از ۶۴ هزار نفر از خدمات درمانی و فرهنگی بهرهمند شدند».
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان ادامه داد: «در اجرای طرحهای جهادی تجهیزات لازم از طریق مجتمع مس سرچشمه تامین میشود که اخیرا دستگاه پرتابل عکسبرداری از دندان تهیه شده و دستگاه اکو قلب نیز برای تشخیص بهموقع بیماریهای قلبی و عروقی امسال خریداری و واگذار میشود».
وی با اشاره به تجهیز بیمارستان سیار هفت تختخوابی به ارزش ۲۰میلیارد تومان برای شرایط بحرانی، خاطرنشان کرد: «امیدواریم این تجهیزات موثر باشند اما آنچه مهم است نیروی انسانی پای کار است که نیروهای جهادگر همیشه بدون توقع و پای کار هستند».
مجتمع مس سرچشمه، حامی فرهنگ ایثار و شهادت
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این مراسم با قدردانی از مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، گفت: «مجتمع مس سرچشمه رفسنجان همواره حامی فرهنگ، هنر و فرهنگ ایثار و شهادت و محرومیتزدایی در استان کرمان بوده و امروز نیز میزبان برنامۀ خوب جهادی و مردمداری و مردمیاری هستند».
سردار محمدعلی نظری با اشاره به خدمات بسیجیان در اردوهای جهادی، افزود: «بسیجیان جهادگر از زمان شهادت سردار دلها و در زمان اوج بیماری کرونا خود را در معرض این ویروس کشنده قرار دادند اما به کمک مردم شتافتند تا آنها از خانهها بیرون نیایند و تاثیر این بیماری کمتر متوجه مردم شود. بسیجیانی که در سیلهای مختلف در استان تا زانو در گِل فرورفتند اما خانههای مردم را پاکسازی کردند».
وی بیان کرد: «از زمان شهادت حاج قاسم، در قرارگاه مرد میدان از سال ۱۳۹۹ تعداد ۴۹۷ روستا در استان آبرسانی شد و مشکل بیش از ۲۰۰ هزار نفر از روستاییانی که در ۴۵ سال اخیر با تنش آبی مواجه بودند، رفع شد».
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان از تلاش گروههای جهادگر در ساخت مسکن محرومان، آب کشاورزی و لایروبی و احیای قنوات و عرصههای دوازدهگانه خدمت این گروهها تقدیر کرد و یادآور شد: «جهادگران باید امید به آینده، جهاد تبیین، پرهیز از غرور، عدم احساس عجز از کارهای بزرگ، پرهیز از کارهای نمایشی و ویترینی و جذب نیروهای طراح را همواره مدنظر قرار دهند».
وی بر لزوم بسیج همۀ امکانات، مسئولان، دستگاهها و ادارات برای خدمت به مردم و عدم موازیکاری و هدررفت منابع و انرژی تأکید کرد و گفت: «کار امروز جهادگران کمتر از دوران دفاع مقدس نیست چراکه جنگ امروز، جنگ اقتصادی و ناامیدسازی و تحریف روایتهاست».
قرارگاههای جهادی، برای مردمیسازی خدمترسانی
مدیر حرکتهای جهادی کشور و مشاور فرهنگی دفتر رهبری نیز گفت: «قرارگاههای جهادی، حلقههای میانی برای مردمیسازی خدمترسانی است و برای تخصصی کردن این حرکت شکل گرفته و مطالبۀ رهبری این بود که سپاه وارد شود و مردم را هم در این کار دخیل کنند تا به حل مشکلات مردم منتج شود».
سرهنگ علی ایلبیگی بیان کرد: «آغاز سیاستگذاری حرکتهای جهادی از سال ۷۹ با فرمان رهبر معظم انقلاب شکل گرفت و اتفاقات خوبی رقم خورد و در دیدارهای معظمله در سالهای ۸۹ و ۹۸ با جهادگران تأکید داشتند که همه آحاد مردم را برای حل مشکلات مردمی پای کار بیاورید».
وی تصریح کرد: «با نقشآفرینی مردم و مدد الهی در خدمترسانی گرهگشایی میشود».
لزوم کار کارشناسی مجموعههای جهادی
مشاور فرهنگی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران هم در این نشست گفت: «سال ۷۶ که طلبه بودم راهنماییهای سازندهای از مرحوم آیتالله بهجت دریافت میکردم که یکی از کلیدواژهها تأکید بر اخلاص بود که خوشختانه در وجود گروههای جهادی نهادینه شده است و در هر قدمی که برمیدارند به عنوان یک شاخص مهم و راهبردی مدنظر است».
حجتالاسلام مجیدی بیان کرد: «رهبر معظم انقلاب نیز مواردی به گروههای جهادی اظهار میکردند که یکی بحث احصای دقیق و پژوهشمحور اقداماتی است که در حوزۀ فعالیتهای جهادی باید صورت گیرد».
وی خاطرنشان کرد: «نکتۀ دیگر در رهنمودهای رهبر انقلاب هنیز کار کارشناسی مجموعههای جهادی است که در فعالیتها و عملیاتهای جهادی مهم است و باید انجام شود و انجام خدمترسانیها و فعالیتهای جهادی نهتنها در استان کرمان که در جغرافیای غیر از استان کرمان در این راستا در حال تلاش و کار هستند».
حجتالاسلام مجیدی بیان کرد: «این فعالیتها در راستای ترویج گفتمان خدمترسانی در مردم به واسطۀ روابط عمومی اطلاعرسانی شود تا هم مردم و هم مدیران بهصورت جهادی پا به میدان بگذارند و خالصانه خدمترسانی کنند».
گفتنی است در پایان این مراسم با تقدیر از برخی نیروهای جهادگر، حکم مسئولیت فرماندهان قرارگاههای جهادی استان کرمان اعطا شد.
نظر خود را بنویسید