گروه جامعه - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان گفت: «متوسط بار حمل شده توسط کامیونهایی که از محورهای استان عبور میکنند 20 تن است که این رقم در کشور 14 است و سنگینی بار سبب تخریب و فرسودگی جادهها میشود».
به گزارش خبرنگار فردای کرمان، سیدعلی سیدعلیخانی در نشست کمیسیون ایمنی راههای استان کرمان با بیان اینکه 3/10 درصد بزرگراههای کشور در استان کرمان وجود دارد، اظهار کرد: «طول راههای استان کرمان 13 هزار و 191 کیلومتر است و رتبهی سوم کشور را به خود اختصاص داده است».
وی با اشاره به وجود دو هزار و 465 کیلومتر راه شریانی در استان کرمان، افزود: «در حوزهی حمل و نقل، استان کرمان از جایگاه ویژهای برخوردار است».
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با بیان اینکه 12 راهدارخانه در راههای این استان وجود دارد، اذعان کرد: «20 راهدارخانه نیاز داریم تا به متوسط کشوری برسیم».
وی تعداد پاسگاههای پلیسراه دائم و موقت استان را 17 عدد عنوان کرد و گفت: «در این زمینه استان رتبهی 30 کشوری را دارد و 11 پاسگاه نیاز داریم تا به متوسط کشوری برسیم».
سیدعلیخانی با بیان اینکه از نظر تعداد پایگاههای اورژانس رتبهی 19 کشوری را داریم، خاطرنشان کرد: «130 دوربین حمل و نقل هوشمند نیاز داریم تا به متوسط کشوری برسیم».
وی با اشاره به عبور 29 میلیون تن بار از جادههای استان و رتبهی پنج کرمان در این زمینه، یادآور شد: «متوسط بار حمل شده توسط کامیونهایی که از محورهای استان عبور میکنند 20 تن است که این رقم در کشور 14 است و سنگینی بار سبب تخریب و فرسودگی جادهها میشود».
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با بیان اینکه 23 دوربین ثبت تخلفات رانندگی در شمال و 10 دوربین در جنوب استان نصب شده است، افزود: « 111 دوربین ثبت تخلف در شمال استان و هشت دوربین در جنوب استان کرمان در حال نصب است».
وی با اشاره به وضعیت حوادث رانندگی در استان و مقایسهی آن با سال گذشته، اظهار کرد: «در سالجاری 319 فقره تصادف فوتی در محورهای استان رخ داده که نسبت به سال قبل، 9/10 درصد کاهش داشته است».
سیدعلیخانی از کاهش 7/1 درصدی تعداد مجروحین تصادفات رانندگی خبر داد و گفت: «این در حالی است که شاهد رشد 20 درصدی تردد در محورهای استان بودیم».
وی یادآور شد: «65 درصد خودروهای مقصر در تصادفات سواری، 16 درصد موتورسیکلت، 12 درصد وانتبارها و 7 درصد کامیونها بودند».
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با اشاره به علل وقوع تصادفات جاده ای افزود: «49 درصد حوادث به دلیل عدم توجه به جلو، 17 درصد به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و 13 درصد به دلیل عدم رعایت حق تقدم رخ داده است».
وی با بیان اینکه بیشترین حوادث رانندگی در ساعات 16 تا 24 رخ میدهد، اذعان کرد: «بیشترین تصادفات شمال استان مربوط به واژگونی و جنوب استان مربوط به برخورد دو یا چند وسیلهی نقلیه با یکدیگر است».
سیدعلیخانی محور کرمان – ماهان در شمال استان و جیرفت – کهنوج در جنوب استان را از محورهای پر تلفات دانست و گفت: «در استان کرمان به ازای هر تصادف بین یک تا 2/1 نفر تلفات داریم به جز در محور راور – دیهوک؛ زیرا محور زیارتی است و معمولا خودروها خانوادگی در این مسیر حرکت میکنند».
4489
در کمیسیون ایمنی راههای استان کرمان مطرح شد؛
نظر خود را بنویسید