فردایکرمان – گروه اقتصاد: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در بازدید از کشتارگاه دام سبک و سنگین شهرستان کرمان گفت: «عرضۀ گوشت کشتارگاهها که در گذشته به صورت کاغذی بود اکنون سیستمی شده و نظارت بهتر بر عرضۀ گوشت را به همراه داشته است».
امیر حسنزاده افزود: «با فرآیند سیستمی عرضۀ گوشت، فروشنده، خریدار، وزن و قیمت محصول مشخص است».
وی یادآور شد: «تمامی مراحل از ورود دام به کشتارگاه تا خروج گوشت توسط فروشگاههای عرضۀ گوشت در سطح شهر باید توسط سامانۀ کنترل مرکزی پایش شود».
حسنزاده ادامه داد: «وضعیت فعلی کشتارگاههای دام استان کرمان با همکاری صنف، دامپزشکی و جهاد کشاورزی استان بهبود مییابد».
به گزارش ایرنا، وی همچنین با بیان اینکه در این بازدید بر ضرورت حفظ موارد بهداشتی و پروتکلهای دامپزشکی تاکید شد، بیان کرد: «ضمن گفتوگو با مدیر مجموعه بر مدیریت دقیق ورود و خروج دام و گوشت تاکید شد، در این زمینه باید دقت شود تا گوشت با قیمت مصوب به دست مصرفکننده برسد». /پ
نظر خود را بنویسید