فردایکرمان – گروه اقتصاد: دبیر سازمان نظام صنفی رایانهای استان کرمان در نشست هماهنگی نمایشگاه الکامپ (نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی) استان کرمان به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار به تشریح جزئیات نمایشگاه الکامپ پرداخت و گفت: «این نمایشگاه تخصصی در حوزۀ الکترونیک و کامپیوتر است و تمام جنبهها از مخابرات و هوش مصنوعی تا سختافزار را در برمیگیرد».
عابد شیخبهایی ادامه داد: «امسال برای اولین بار سازمان نظام صنفی بهعنوان متولی متخصص برگزاری این نمایشگاه در کشور انتخاب شده است و در آبانماه برگزار خواهد شد».
وی افزود: «امسال علاوه بر نمایشگاه الکامپ، نمایشگاه حوزۀ استارتآپها و همچنین نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان برگزار خواهد شد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، شیخبهایی با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان در هر حوزهای میتوانند در نمایشگاه شرکت کنند و محدودیتی وجود ندارد یادآور شد: «این اقدام یک اتفاق مثبت برای استان است و جامعۀ هدف گستردهتری وارد مذاکره شده است و کار سختی در پیش داریم».
وی خاطرنشان کرد: «هیچ شرکت غیربومی تا به حال اجازۀ ورود و استقرار در این نمایشگاه را نداشته است».
شیخبهایی همچنین به برگزاری یک رویداد مهم در حاشیۀ نمایشگاه اشاره کرد و توضیح داد: «این رویداد شامل برنامهای برای همافزایی میان صنایع بزرگ استان و شرکتهای بومی است که تا حد امکان، پروژههای بزرگ فناوری استان از استان خارج نشوند».
وی همچنین از برنامهریزی برای برگزاری پنلهای تخصصی با حضور بهترین اساتید در حوزههای مختلف خبر داد و افزود: «بخش دانشآموزی یکی از نقاط تمایز الکامپ امسال با سایر نمایشگاهها است که شامل مسابقات رباتیک جنگجو و فوتبالی، همچنین مسابقات پهپادی میشود».
دبیر سازمان نظام صنفی رایانهای استان کرمان همچنین به برنامههای جنبی دیگری مانند مسابقات سازههای ماکارونی، موشکهای کاغذی و کارگاههای آموزشی در سطح دانشآموزی اشاره کرد و گفت: «آموزش هوش مصنوعی و نجومشناسی نیز از دیگر برنامههای این نمایشگاه خواهد بود».
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز اهمیت ارائۀ توانمندیهای استان و تقویت روحیۀ خودباوری در میان مردم را از اهداف برگزاری نمایشگاه الکامپ بیان کرد و گفت: «استان کرمان از لحاظ صنعت و معدن حرف اول را میزند و باید همواره با نگاهی صنعتی به مسائل نگاه کنیم».
امیر حسنزاده با اشاره به چالشهای همیشگی در برگزاری نمایشگاهها بر لزوم حمایت از تولید داخلی تأکید کرد و افزود: «باید فرهنگسازی لازم در این زمینه انجام شود و اطلاعرسانی دقیق برای شرکت در این نمایشگاه و استقبال از آن بسیار مهم است».
وی همچنین بر ضرورت حضور دانشگاه علمی کاربردی بهعنوان یک مرکز خاص در نمایشگاه تأکید کرد و این حضور را عاملی مهم در ارتقای سطح علمی و فنی استان دانست./پ
نظر خود را بنویسید