فردایکرمان – گروه اقتصاد: رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه از اقتصاد دانشبنیان فاصله گرفتهایم، گفت: «اقتصاد کرمان تکیه بر منابعی دارد که یک روز تمام میشوند، بنابراین اقتصاد دانشبنیان و تکنولوژی، راه نجات استان کرمان است».
سیدمهدی طبیبزاده در نشست شورای مرکزی نظام صنفی رایانهای کشور افزود: «صنایع استان کرمان از نسل چهارم نیز عقبتر هستند و این مسئله توان رقابتی را کاهش میدهد».
وی با اشاره به اینکه در استان کرمان ظرفیتها و منابع عظیم وجود دارد که میتواند مسیر رسیدن به اقتصاد دانشبنیان را سرعت بخشد، خاطرنشان کرد: «باید وضعیت فعلی استان کرمان را بر اساس GDP کشور و اقتصاد مبتنی بر منابع بسنجیم، روند 20 سال آینده را نیز ببینیم و مسیری را ریلگذاری کنیم تا استان کرمان از تکنولوژی غنی و از استخراج منابع و مواد خام معدنی بینیاز شود».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی کرمان، طبیبزاده بیان کرد: «اتاق بازرگانی بهعنوان تشکل بخش خصوصی و مشاور سه قوه به دنبال این است تا اقتصاد استان به سمت اقتصاد دانشبنیان پیش برود».
وی با اشاره به ظرفیتهای کرمان در بخشهای مختلف و همچنین پیشگامی و ابتکار کرمانیها در طراحی پلتفرمهای مطرحی همچون دیجیکالا، تپسی، خدمات اورژانس کشور و...، گفت: «چرا این ظرفیتها برآیندی برای استان نداشته است؟».
رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه سعی میکنیم در اتاق کرمان صنعت نسل پنجم را مورد توجه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: «از همۀ فعالان حوزۀ تکنولوژی میخواهیم کمک کنند که چگونه میتوانیم ظرفیتهای استان را در کنار هم قرار داده و اقتصاد استان را به سمت اقتصاد مبتنی بر دانش سوق دهیم».
وی تاکید کرد: «تشکل بخش خصوصی، فعالان حوزۀ ICT و همۀ کسانی که نگاه به آینده دارند، باید کرمان را استانی ببینند که میتواند منشاء تحول جدی شود».
طبیبزاده اضافه کرد: «کمک کنید که چگونه میتوان نقاط قوت استان را ببینیم و مسیری را ترسیم کنیم که اقتصاد استان را دانشبنیان کند؟».
وی در پایان گفت: «اتاق کرمان نیز از ظرفیتها و امکانات خود در این راه استفاده میکند زیرا توان خلق مزیت در استان وجود دارد و باید به آن توجه کنیم». /پ
نظر خود را بنویسید