فردایکرمان - گروه جامعه: شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود و با هدف خدماترسانی بهتر به بیماران شهرستان سیرجان و جلوگیری از مهاجرت درمانی بیماران به سایر شهرستانها و استانهای کشور، بیمارستان تخصصی فاطمهالزهرا (س) را احداث کرده است.
کلنگ ساخت بیمارستان تخصصی ۱۶۰ تختخوابی فاطمهالزهرا (س) گلگهر سیرجان سال ۱۳۹۶ به زمین زده شد و ۱۷ آذرماه با حضور شهرام دبیری معاون پارلمانی رئیسجمهور به بهرهبرداری رسید.
این مجموعه در زمینی به مساحت ۴۲ هزار مترمربع و بیمارستان و ساختمانهای جنبی با زیربنای ۲۲ هزار مترمربع و در ۶ طبقه احداث شده است.
این بیمارستان با گرایش ویژۀ قلب و استفاده از بهترین برندهای تجهیزات پزشکی، درمانی و تشخیصی در منطقۀ ویژه اقتصادی سیرجان احداث شده و خدمات تشخیصی و درمانی بیماریهای قلب را بهصورت تخصصی انجام میدهد.
بیمارستان تخصصی فاطمهالزهرا (س) گلگهر سیرجان شامل ۱۰ بخش ازجمله بیماریهای زنان، اطفال، جراحی عمومی و داخلی، قلب و آنژیوگرافی، سنگشکن، رادیولوژی، اندوسکوپی، کولونوسکوپی، جراحی و داخلی میباشد و مجهز به اتاق عمل هیبرید جراحی قلب و تجهیزات پزشکی روز دنیا و کلینیکهای تخصصی است.
در حال حاضر و در فاز اول بهرهبرداری، بخشهای درمانگاههای تخصصی، آزمایشگاه و تصویربرداری این بیمارستان تخصصی آمدۀ ارائۀ خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران است و بهزودی فازهای دیگر نیز به بهرهبرداری خواهد رسید.
پزشکان متخصص این بیمارستان شامل سه گروه بومی و مقیم، پزشکان متخصص شهرهای مجاور و در موارد خاص پزشکان سایر استانهاست.
یکی از ویژگیهای بارز بیمارستان تخصصی فاطمهالزهرا (س) گلگهر سیرجان حضور ۲۴ ساعته پزشک متخصص مقیم در بیمارستان و وجود سیستم چند کاربره برای استفاده از مشاورۀ پزشکان متخصص سایر مناطق کشور است.
هدفگذاری این بیمارستان رسیدن به گرید عالی در سال ۱۴۰۴ است.
شرکت معدنی و صنعتی گلگهر حدود ۲۱ هزار میلیارد ریال برای احداث بیمارستان تخصصی فاطمهالزهرا (س) سیرجان هزینه کرده است.
در این بیمارستان ۸۰۰ نیروی پزشک، پرستار، کادر درمانی و خدماتی مشغول به کار هستند.
ظرفیت بیمارستان سیرجان برای گردشگری سلامت
معاون پارلمانی رئیسجمهور در جمع کارکنان شرکت معدنی و صنعتی گلگهر و آیین رسمی بهرهبرداری از بیمارستان بیان کرد: «اهمیت این مرکز در ارتقای سلامت مردم این منطقه است، ضمن اینکه در کنار بحث درمانی، مسائل بهداشتی و آموزشی را هم مدنظر دارند».
شهرام دبیری گفت: «این بیمارستان با استانداردهای بینالمللی ساخته شده و کیفیت تجهیزات آن بسیار خوب است و خدمات باکیفیت بالایی ارائه میکند».
وی ادامه داد: «بیمارستان تخصصی فاطمهالزهرا (س) گلگهر سیرجان ظرفیت خوبی دارد، میتواند به شهرهای اطراف و منطقه هم خدمات خوبی ارائه دهد و در آینده در گردشگری سلامت هم موثر باشد».
دبیری یادآور شد: «شرکت گلگهر در کنار کارهای درمانی به امور آموزشی هم برای پیشگیری از بیماریها توجه کرده است».
وی با اشاره به ورود گلگهر در مسئولیتهای اجتماعی ادامه داد: «گلگهر پروژههای زیست محیطی را هم اجرا کرده است و در مسئولیتهای اجتماعی خوب عمل کرده که اخیرا توانسته با ساخت بیمارستان در حوزۀ درمان عملکرد مناسبی داشته باشد».
معاون پارلمانی رئیسجمهور افزود: «یک مدیر بومی با شایستگی توانسته شرکت معدنی و صنعتی گلگهر را اداره کند، در صادرات و اقتصاد کشور نقش دارد و در سه سال اخیر داراییهای شرکت را چهار برابر کرده است».
وی تاکید کرد: «طالبی استاندار کرمان نیز از مدیران بسیار توانمند، خوشفکر و توسعهگرای کشور است و در سایر حوزههای مدیریتی نشان داده که مدیری لایق است و امیدوارم با مدیریت خوبشان شاهد تحولی در وضعیت استان کرمان باشیم».
سیرجان نمود تعامل بخش خصوصی، دولت و مردم است
استاندار کرمان نیز در مراسم افتتاح بیمارستان تخصصی فاطمهالزهرا (س) گلگهر سیرجان و در جمع کارکنان شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، اقدامات و فعالیتهای این مجموعه را قابل تقدیر دانست و گفت: «به عنوان کسی که با فعالیتهای معدنی، درمانی و گردشگری آشنا هستم، این اقدامات جای تقدیر دارد».
محمدعلی طالبی به اهتمام شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در ایفای مسئولیتهای اجتماعی در عرصههای مختلف اشاره کرد و افزود: «ظرفیتهای خوبی ازجمله گهرپارک توسط این شرکت به فعلیت رسیده که به بزرگترین مجموعۀ چندمنظورۀ گردشگری کشور تبدیل میشود».
وی با اشاره به به بهرهبرداری از بیمارستان تخصصی فاطمهالزهرا(س) گلگهر سیرجان اظهار کرد: «بالاترین نوع خدمات درمانی در این بیمارستان ارائه میشود و نیروهای باتجربهای در آن مشغول هستند که به یکی از اساسیترین نیازهای مردم پاسخ میدهند».
استاندار کرمان با بیان اینکه بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی گلگهر ۲۰ درصد به ظرفیت تختهای بستری شهرستان سیرجان افزوده است، اضافه کرد: «این بیمارستان برای هدف ما در تبدیل شدن استان به قطب سلامت کمک بسیاری خواهد کرد و میتوانیم امیدوار باشیم با توجه به نزدیکی این بیمارستان به فرودگاه در جذب گردشگر بخش درمان موثر باشد».
وی خاطرنشان کرد: «انتظار این است که هیچ بیماری بدون دلیل موجه، برای درمان به استانهای دیگر مهاجرت نکند».
طالبی ادامه داد: «شهرستان سیرجان یکی از نمودهای تعامل بخش خصوصی، دولت و مردم است و انتظار میرود این تعامل تقویت شود».
وی افزود: «در حوزۀ مسئولیتهای اجتماعی نیازمند کار هدفمند و با اولویت زیرساختها هستیم».
استاندار کرمان گفت: «انتظار داریم که گلگهر، پیشران توجه به اقتصاد دانشبنیان باشد و شاهد تصویب سرمایهگذاریهای بزرگ مجموعه در بخشهای اقتصادی باشیم و سود شرکت به شکل سرمایهگذاری در استان خودش را نشان دهد».
احداث بیمارستان تخصصی در تامین امنیت اجتماعی موثر است
امامجمعه سیرجان نیز در این مراسم گفت: «در منطقۀ گلگهر مدیران عامل بومی، لایق، تلاشگر و مبتکری در راس کار هستند که خدمات بینظیری را در شهرستان به دنبال داشته است».
حجتالاسلام والمسلمین عباس مسلمیزاده افزود: «مردم شهرستان شایستگی این بیمارستان را داشتند و این مساله میتواند در تامین امنیت اجتماعی موثر باشد».
وی یادآور شد: «ظرفیتی در این بیمارستان از محل مسئولیتهای اجتماعی ایجاد شده و درخواست داریم تدبیری اندیشیده شود که همۀ اهالی سیرجان بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند که نکته بسیار مهمی است هر چند این وعده داده شده است».
امامجمعه سیرجان ادامه داد: «درخواست ما ارتقای سطح دانشکده سیرجان به دانشگاه علومپزشکی است».
تسهیل دسترسی به خدمات پزشکی با راهاندازی بیمارستان تخصصی
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: «امروز شاهد افتتاح بیمارستانی هستیم که نیاز دیرینۀ شهرستان سیرجان به یک بیمارستان تخصصی را برطرف میکند».
محمد معتمدیزاده ضمن قدردانی از شرکت گلگهر برای ایفای مسئولیتهای اجتماعی خود در این پروژه، افزود: «این بیمارستان گام بزرگی بهمنظور ارتقای خدمات درمانی و بهداشتی شهرستان است و قطعا تأثیرات مثبت آن در تسهیل دسترسی مردم به خدمات پزشکی نمایان خواهد شد».
وی همچنین ابراز امیدواری کرد، همۀ شهروندان از امکانات این بیمارستان استفاده کنند.
نیروی انسانی مهمترین داشتۀ گلگهر
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر نیز در این مراسم با بیان اینکه پرسنل گلگهر ارزشمندترین دارایی این شرکت هستند، گفت: «قویترین و کارآمدترین نیروهای انسانی در بخش معدن، کنسانتره و آهن اسفنجی را در منطقۀ گلگهر داریم و چه بسا برخی از شرکتهایی که در کشور بخش گندله یا کنسانتره را فعال میکنند دست یاری به سمت گلگهر دراز میکنند و گلگهر وظیفۀ ملی خود میداند بدون هیچ چشمداشتی چه به بخش خصوصی و چه بخش دولتی کمک کند».
ایمان عتیقی افزود: «دارایی تفکری و دانشی که در بخش معدن، کنسانتره و گندله گلگهر ایجاد شده، متعلق به کشور است و باید در اختیار قرار بگیرد».
وی در ادامه بیان کرد: «صنعت علاوه بر مزایا، آسیبهایی نیز دارد و با مسئولیتهای اجتماعی میتوان این مشکلات را برطرف کرد».
عتیقی اضافه کرد: «سلامت و درمان، گردشگری و آموزش سه محوری است که در راستای مسئولیتهای اجتماعی شرکت قرار دارند».
وی ادامه داد: «ما دو محور را انجام دادیم و محور سوم آموزش است که کارهای خوبی، ازجمله آموزش بچههای نخبه استان کرمان در این زمینه انجام شده است».
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر همچنین گفت: «طی سه ماه آینده ۱۵۰ هزار میلیارد تومان با اجرای طرحهای در دست اقدام به داراییهای این مجموعه اضافه میشود».
نظر خود را بنویسید