فردایکرمان – گروه جامعه: سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت دربارۀ آخرین وضعیت بیماری تب دنگی گفت: «از ابتدای سالجاری تا به امروز ۱۰۷۳ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور گزارش شده که ۸۶۳ مورد از مجموع ابتلا به این بیماری انتقال محلی و سایر موارد نیز وارداتی است».
دکتر قباد مرادی افزود: «۱۳ مورد از بیماری بهصورت انتقال محلی در هرمزگان و سایر موارد برای شهر چابهار است».
وی با بیان اینکه تب دنگی با توسعه ارتباط مستقیم دارد، خاطرنشان کرد: «منظور از توسعه در دسترس بودن امکانات است. متاسفانه افرادی که در شهر چابهار زندگی میکنند از برخی امکانات مانند سیستم دفع فاضلاب برخوردار نیستند و آبهای سطحی در این شهر فراوان است که فضا را برای تکثیر پشه آئدس فراهم میکند».
مرادی گفت: «بهسازی محیط، بهترین مداخله برای مقابله با بیماری تب دنگی محسوب میشود. وزارت بهداشت نیز برای شناسایی بیماران و انجام اقدامات مداخلهای تلاش میکند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا، سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه پشه آئدس عامل انتقال تب دنگی است، توضیح داد: «پشه آئدس، در کشور حضور دارد و شرایط محیطی برخی مناطق کشور برای تکثیر پشه مناسب است».
مرادی با بیان اینکه از انتشار و گسترش بیماری تب دنگی میبایست جلوگیری کنیم، اظهار کرد: «وزارت بهداشت توانسته است که دو سروتیپ بیماری تب دنگی را در شهر چابهار تشخیص دهد. ما در وزارت بهداشت میبایست شرایط را به نحوی کنترل کنیم تا از ورود سروتیپهای دیگر این بیماری جلوگیری کنیم».
این اپیدمیولوژیست گفت: «وزارت بهداشت، تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا سیستم بهداشتی و درمانی کشور برای مقابله با تب دنگی آمادگی داشته باشد». /پ
نظر خود را بنویسید