فردایکرمان – گروه اطلاعرسانی: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: «با بهرهبرداری از چهار ابرپروژه در مجتمع مس سرچشمه، یکمیلیون و ۸۰۰هزار تن کنسانتره به مجموعه شرکت مس افزوده خواهد شد».
دکتر حسین مدرس خیابانی ۹ اسفندماه در حاشیۀ بازدید معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایمیدرو از مجتمع مس سرچشمه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: «امروز با حضور دکتر آقاجانلو معاون محترم وزیر صمت، از چهار ابرپروژه که کار آنها در مجتمع مس سرچشمه آغاز شده؛ شامل دو پروژۀ بزرگ تولید کنسانتره، تغلیظ ۳و۴ سرچشمه هرکدام با تولید ۴۵۰هزار تن که مجموعاً ۹۰۰هزار تن کنسانتره به مجموعه اضافه میکند و همچنین مجموعه تغلیظ ۱و۲ سریدون که دو پلنت ۴۵۰هزار تنی است؛ بازدید شد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابطعمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، وی با بیان اینکه این چهار پروژه یکمیلیون و ۸۰۰هزار تن کنسانتره به مجموعه شرکت مس اضافه خواهد کرد، افزود: «این میزان، بیش از کنسانترۀ ظرفیت فعلی سرچشمه است که خوشبختانه همزمان با حضور دکتر آقاجانلو، هم تجهیز کارگاه شد و هم پیمانکاران مستقر شدند و وجود این پروژه، زنده و پویا بودن سرچشمه را نشان میدهد. امیدوارم این پروژهها با تلاش همکاران طبق برنامه زمانبندی جلو برود و اقتصاد کشور از آنها منتفع شود».
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران ادامه داد: «کنسانتره فعلی ظرفیت اسمی ما یکمیلیون و ۶۲۰هزار تن است که یکمیلیون و ۳۰۰هزار تن ابتدای سالجاری بوده و خوشبختانه با تلاش همکاران، مدیران مجتمع و همۀ تلاشگران، مهندسان و کارگران، ۳۲۰هزار تن نیز در سال ۱۴۰۳ راهاندازی شد و به یک میلیون و ۶۲۰هزار تن افزایش یافت».
وی یادآور شد: «برای هرکدام از این پروژهها ۳۰۰میلیون یورو یعنی برای چهار پروژه، یک میلیارد و ۲۰۰میلیون یورو حجم سرمایهگذاری است که تلاش میکنیم عمدۀ تجهیزات آن داخلی شود و همکاران در بخش ساخت داخل تلاش میکنند که حداقل ۶۰درصد از تجهیزات ساخت داخل باشد».
مدرسخیابانی دربارۀ پروژۀ مفتول سرچشمه نیز گفت: «پروژه تولید مفتول مس هشت میلیمتری سرچشمه نیز با تلاش مدیر مجتمع و پیمانکاران، مراحل پیشراهاندازیاش در حال انجام است تا بتوانیم به سبد محصولات شرکت ملی صنایع مس ایران در سال ۱۴۰۴ اضافه کنیم».
وی تأکید کرد: «علیرغم تمام بیمهریها اعم از قطع گاز، قطع آب و قطع برق که به بخش تولید تحمیل شده، اما با این حال تمام شاخصهای تولید در شرکت مس با رکورد همراه بوده و همه افزایش یافتهاند. همکاران با تلاش شبانهروزی خود این کمبودها در بخش ناترازیهای انرژی را جبران میکنند. در همۀ حوزهها حتی تولید کنسانتره، بهرهبرداری بخش معدن، استخراج و تولید کاتد که با قطع برق مواجه بوده، روند کار و تولید افزایشی بوده است».
نظر خود را بنویسید