فردایکرمان – گروه اقتصاد: سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیک گفت: «تاکنون ۸۶ درصد مشمولان مرحلۀ اول این طرح در کشور، معادل ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر، اعتبار خود را خریداری کردند».
مرجان دبیری نهم فروردینماه در حاشیۀ بازدید میدانی از فروشگاههای متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی استان کرمان افزود: «تاکنون ترجیح مردم در سطح کشور بر خرید کالاها با ماندگاری بیشتر مثل حبوبات و برنج بوده و در سطح پایینتر، گوشت مرغ، روغن و اقلام دیگر در سبد کالایی یازدهگانه گنجانده شده است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا کرمان، وی در توضیح بیشتر بیان کرد: «طرح کالابرگ الکترونیک در سه فاز حمایتی (افراد زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی)، فاز دوم دهکهای اول تا سوم و فاز سوم دهکهای چهارم تا هفتم به مرحلۀ اجرا درآمده و تا امروز ۸۶ درصد از مردم کشور که مشمول طرح بودهاند، توانستند بهراحتی اعتبار خود را در فروشگاههای طرف قرارداد و متصل به طرح خریداری کنند».
سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیک تعداد این افراد را ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: «مرحلۀ اول طرح کالابرگ الکترونیک به مناسبت ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند پارسال آغاز شد و ۱۱ قلم کالای مشمول این طرح در اختیار خانوارها قرار گرفته است».
وی یادآور شد: «خانوارهای باقیمانده، یعنی ۱۴ درصد کسانی که از سرشماره v. refah برای سرپرست خانوار، مانده اعتبار و موجودی ارسال شده، توجه داشته باشند که فقط از این سرشماره پیگیر ماندۀ اعتبار خود باشند و هیچ لینکی که حاوی ماندۀ اعتبار و موجودی کالابرگ است را باز نکنند که اینها منجر به کلاهبرداریهای اینترنتی میشود».
دبیری گفت: «به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان و نوروز این ترجیح در مردم بیشتر شد، البته این مساله به خرید شهروندان در استانهای مختلف هم بستگی دارد ولی در سطح کشور بیشتر به سمت حبوبات و کالاهایی است که ماندگاری بیشتر دارد تا با توجه به مسافرتهایی که پیش رو بوده، مردم بتوانند کالاهای خریداری شده را در منزل نگهداری کنند».
وی دربارۀ کمبود احتمالی کالاهای مشمول طرح کالابرگ نیز بیان کرد: «شاید در اوایل اجرای طرح که ۱۱ اسفند سال گذشته شروع شد، تمایل مردم به سمت کالاهای تکی مثل روغن و برنج بوده ولی با توجه به درایت و مدیریتی که صورت گرفت و جلسات متعددی که توسط کمیتههای مختلف طرح کالابرگ - چه در سطح کشور که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی متولی اصلی بوده و چه در استانها برگزار شد- این مشکل و چالش هم کمکم از بین رفت».
سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیک افزود: «با توجه به بازدیدهای میدانی که انجام شده، چه از سمت بازرسی و مدیریت عملکرد وزارتخانه، چه معاونت رفاه اجتماعی، این چالش هم رفع شد و تا امروز در تامین کالا و اعتبار هیچ مشکلی نداشتیم».
وی همچنین گفت: «با توجه به روند کار، بهطور مسلم یکسری باگهایی (اشکال یا گره) وجود دارد که این باگها به مرور زمان و طی اجرای طرح کالابرگ حتما از بین خواهد رفت و مطمئنا در مرحلۀ دوم، روند بهبود بسیاری در انجام این فرآیند خواهیم داشت». /پ
نظر خود را بنویسید