فردایکرمان – گروه اقتصاد: سرپرست ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در دیدار با رئیسکل دادگستری استان کرمان با اشاره به برخی ممانعتهای مردمی برای نصب تجهیزات ارتباطی در درون شهرها و محلات، گفت: «برای توسعۀ پوشش اپراتورها نیاز به نصب زیرساختها وجود دارد اما برخی افراد به دلیل شایعات موجود مبنی بر مضر بودن تشعشعات این تجهیزات، از این اقدام جلوگیری میکنند و این در حالیست که ما در ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات بیشترین تعداد دکل و تجهیزات را در کنار خود داریم».
آزاده تاجالدینی خاطرنشان کرد: «با همکاری سازمان انرژی اتمی، سنجش تشعشعات املاک همجوار با زیرساختهای ارتباطی انجام شده و نتیجۀ آن به صورت کامل در اختیار مردم قرار میگیرد تا با اطمینان بیشتری با اقدامات حوزۀ توسعۀ زیرساختی و ارتباطی در استان همراهی کنند».
وی یادآور شد: «سال گذشته اعتبار احداث 15 سایت جدید در شهر کرمان به استان اختصاص یافت اما به دلیل عدم همراهی مردم در اجرای این طرحها، این اعتبار از استان خارج شده است و با توجه به پیشبینی این اعتبار در اعتبارات امسال اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، انتظار میرود که زمینۀ اجرای این طرحها با همکاری مردم فراهم شود تا اعتبارات یاد شده از استان خارج نشود و زمینۀ دسترسی مردم به ارتباطات با کیفیتتر نیز فراهم شود».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی ادارهکل دادگستری استان کرمان، تاجالدینی در این دیدار همچنین با اشاره به افزایش سرقت تجهیزات ارتباطی و زیرساختی در استان، گفت: «انتظار میرود که برخوردهای قانونی و بازدارنده با سارقان این حوزه صورت گیرد تا از تکرار این جرایم پیشگیری شود».
وی سیاستگذاری و توسعۀ ارتباطات شهری و روستایی را از وظایف اداره کل ارتباطات برشمرد و ادامه داد: «نظارت بر کلیۀ اپراتورها، حمایت از کسب و کارهای حوزۀ IT و رسیدگی به درخواست و شکایات مردم ازجمله وظایف این اداره کل به شمار میرود».
رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این نشست بر توسعۀ زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات با همکاری مردم تاکید کرد و گفت: «باید با ارائۀ آموزشها و اطلاعرسانی لازم به مردم، زمینۀ همکاری آنها با طرحهای توسعهای در حوزۀ فناوری اطلاعات و زیرساخت را فراهم کرد».
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی افزود: «ممانعت برخی افراد از استقرار تجهیزات و دکلهای ارتباطی در املاک و محلات، بهدلیل وجود شایعاتی مبنی بر خطرآفرین بودن این تجهیزات برای سلامت مردم است و در این رابطه باید مدیریت و استانداردسازی لازم انجام شود تا این تجهیزات برای سلامت مردم ضرری نداشته باشد و در جایی که اطمینان کامل از بیخطر بودن تجهیزات وجود دارد، اطلاعرسانی دقیق به مردم صورت گیرد».
وی خاطرنشان کرد: «مردم نمیتوانند از یک سو از نبود زیرساختهای ارتباطی گلایهمند باشند و از سوی دیگر هیچ همکاری با مسئولان مربوطه در اجرای طرحهای توسعهای نداشته باشند».
وی در ادامه با اشاره به لزوم برخورد قانونی و بازدارنده با سارقان تجهیزات ارتباطی و زیرساختی در حوزۀ ارتباطات، اظهار کرد: «مردم میتوانند در حوزۀ تامین امنیت سایتهای ارتباطی و پیشگیری از سرقت تجهیزات آنها همکاری لازم را با ادارهکل زیرساخت و فناوری اطلاعات داشته باشند». /پ
نظر خود را بنویسید