فردایکرمان – گروه جامعه: جانشین پلیس راهور فراجا گفت: «سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست میدهند که ۶۵ درصد از جانباختگان جوانان ۲۰ تا ۳۰ ساله هستند».
سردار حسن مومنی افزود: «همچنین در این حوادث بین ۱۰ تا ۱۵ درصد دچار معلولیت میشوند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا، وی در نخستین نشست تخصصی مشترک معاونین هماهنگی امور عمرانی استانداریها، اظهار کرد: «از بُعد اقتصادی، تصادفات ۷ تا ۸ درصد تولید ناخالص ملی را در برمیگیرد و امیدواریم در سال تولید ملی بتوانیم کاهش تصادفات را رقم بزنیم».
جانشین پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه بیشترین آمار تصادفات در ۱۵ استان است، گفت: «در بُعد تصادفات باید برنامهریزی دقیقی داشته باشیم تا میزان این سوانح کاهش یابد و در همین رابطه پلیس راهور و وزارت کشور تفاهمنامهای منعقد کردند و در راستای این تفاهمنامه نیز اقدامات موثری انجام شد».
وی اضافه کرد: «در حوزۀ درون شهرها عابران پیاده و موتورسواران بیشترین قربانی تصادفات هستند و باید در این خصوص برنامهریزی جدی داشت».
مومنی با اشاره به وجود چهار هزار و ۸۰۰ نقطۀ حادثهخیز درون شهری افزود: «این نقاط شناسایی و به استانها نیز ابلاغ شده است».
وی دربارۀ سامانۀ هوشمند و ثبت تخلفات گفت: «در شهرها کمبودهایی وجود دارد و نمیشود به روش سنتی ترافیک را مدیریت کرد بلکه باید با استفاده از فناوری نوین ترافیک را مدیریت کرد».
۴۲ شهر مجهز به سامانه ثبت تخلف است
وی اظهار کرد: «۴۲ شهر مجهز به سامانه ثبت تخلف است اما عیبهایی در این سامانهها وجود دارد. در خصوص دوربین ثبت تخلف دستی در سطح کشور هم باید گفت که فقط ۱۰۰ دوربین سالم داریم و با توجه به اینکه سرعتها در جادهها افزایش داشته است همچنین در تهران بزرگ ۳۷۰ دوربین ثبت تخلفات وجود دارد که تنها ۵ تا ۶ مورد آن کار میکند».
جانشین پلیس راهور فراجا دربارۀ قطعی برق نیز گفت: «قطعی برق بهطور قطع در ترافیک اثر مستقیم دارد، بحث پنل خورشیدی باید عملیاتی شود تا در چهارراهها مشکلی رخ ندهد و اگر برای این موضوع فکری نداشته باشیم، در زمان قطع برق در شهرها بینظمی خواهیم داشت».
وی به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی نیز اشاره کرد و گفت: «جلسۀ شورای راهبری اربعین برگزار شده است و از شهرداران تقاضا داریم تا از اعزام زائران با اتوبوس درونشهری جلوگیری کنند زیرا اتوبوسهای درون شهری حادثهآفرین هستند».
نظر خود را بنویسید