فردایکرمان ـ گروه جامعه: نشست راهبردی توسعۀ شهر خلاق خوراکی با تمرکز بر شیرینیهای خانگی در رفسنجان برگزار شد.
رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان در این نشست با اشاره به سابقۀ تاریخی، ظرفیتهای فرهنگی و کشاورزی رفسنجان بهویژه در حوزۀ پسته گفت: «شیرینیهای خانگی بهعنوان یکی از خروجیهای خلاقانۀ زنجیرۀ پسته میتواند هویت خوراک رفسنجان را در سطح ملی و جهانی تعریف کنند».
مجید حجت نوقی افزود: «در این زمینه اتاق آمادگی دارد با تمام توان، از راهاندازی انجمن شیرینیهای خانگی، تقویت بستهبندیهای خلاق، آموزشهای تخصصی و اتصال تولیدکنندگان خرد به بازار حمایت کند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از اتاق کرمان، رئیس اتاق کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه خوراک بومی بخش جدی از اقتصاد خلاق است، گفت: «اگر بتوانیم زنجیرههای ارزش تولید محصولات مانند شیرینیهای خانگی پستهمحور را تکمیل، تقویت و جهانی کنیم نه تنها اقتصاد محلی بلکه برند استان کرمان در سطح بینالمللی ارتقا مییابد و اتاق کرمان با تمام ظرفیت خود در این مسیر همراه خواهد بود».
سیدمهدی طبیبزاده افزود: «از مهمترین محورهای برجستۀ این نشست، تاکید بر نقش راهبردی اتاق در سیاستگذاری و حمایت از طرح شهر خلاق و معرفی شیرینی خانگی به عنوان نماد خلاقیت بومی و اتصال آن به زنجیره ارزش پسته است».
وی ادامه داد: «تشکیل انجمن تخصصی شیرینی خانگی با حمایت اتاق نیز از پیشنهادهای ارائه شده توسط دفتر رفسنجان است که با استقبال خوبی مواجه شد».
همچنین در این سفر از کارگاههای شکوه نیل، تک یامین و روشان به عنوان نمونههایی موفق در تولید شیرینی خانگی در شهر رفسنجان، بازدید به عمل آمد./ الف
نظر خود را بنویسید