گروه اقتصاد - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: «بخشی از حساب شرکتهای بزرگ به استان انتقال یافته است و تفاهمنامهای را با کمک مس طراحی کردیم که از این ظرفیت به نفع شرکتهای کوچک هم استفاده کنیم و تسهیلاتی را به واحدهای کوچک بدهیم».
به گزارش فردای کرمان به نقل از فارس کرمان، مهدی حسینینژاد در شورای معادن استان کرمان که صبح پنجشنبه 20 دیماه برگزار شد، راهاندازی پایگاه امداد و نجات در محدودهی شهرستانهای راور، زرند و کوهبنان را پیشنهاد داد و اظهار کرد: «با توجه به اینکه در این منطقه معادن زیادی وجود دارد و حوادث احتمالی در معادن خواهیم داشت، راهاندازی پایگاه امداد و نجات ضرورت دارد».
وی بیان کرد: «مکان ایجاد این مرکز امداد و نجات، در سهراهی مسجد ابوالفضل(ع) پیشنهاد شده که نقطهی ثقل معادن سه شهرستان زرند، راور و کوهبنان است».
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان میزان سرمایهگذاری پیشبینی شده برای احداث این مرکز امداد و نجات در فاز اول را چهار میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: «این مرکز علاوه بر اینکه برای معادن مورد استفاده است، حوادث جادهای منطقه را هم میتواند پوشش دهد».
وی در خصوص انتقال گردش حساب شرکتهای بزرگ به استان نیز گفت: «بخشی از این حسابها انتقال یافته است و تفاهمنامهای را با کمک مس طراحی کردیم که از این ظرفیت به نفع شرکتهای کوچک هم استفاده کنیم و تسهیلاتی را به واحدهای کوچک بدهیم».
حسینینژاد با بیان اینکه در این الگو، توانمندی واحدها هم دیده شده است، اذعان داد: «در بررسی صورت گرفته 43 درصد واحدها در حوزهی بازار و 63 درصد در تسهیلات دچار چالش بودند».
5425
رئیس سازمان صمت استان کرمان مطرح کرد
راهاندازی پایگاه امداد در محدودۀ معدنی شهرستانهای شمالی

نظر خود را بنویسید