گروه اطلاعرسانی - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: «استقرار نظام ارجاع در ابتدا از شهرستان بردسیر به عنوان پایلوت آغاز شد و اکنون در شهرستانهای راور و کوهبنان ادامه پیدا میکند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر مرتضی هاشمیان افزود: «دانشگاه علوم پزشکی کرمان یکی از دانشگاههای پیشرو در نظام ارجاع در سطح کشور است و بر اساس قوانین بالادستی ما موظف به اجرای این کار هستیم».
وی اظهار کرد: «افزایش کیفیت درمان بیماران و مدیریت بهینهی منابع از اهداف مهم نظام ارجاع است».
وی ادامه داد: اجرای برنامه نظام ارجاع از خرداد ۹۷ به دنبال تشكيل كميته دانشگاهي نظام ارجاع در دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز شده است.
هاشمیان با بیان اینکه نظام ارجاع دارای سه مرحلهی آمادگی، استقرار و تکامل است، گفت: «زیرساختها و آموزش مقدماتی انجام این برنامه در مرحلهی آمادگی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان انجام شده است».
وی افزود: «استقرار نظام ارجاع در ابتدا از شهرستان بردسیر به عنوان پایلوت آغاز شد و اکنون در شهرستانهای راور و کوهبنان ادامه پیدا میکند».
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: «در آغاز مرحلهی استقرار برای اینکه مشکلات کار مشخص و رفع شود فقط ارجاع بیمهشدگان روستایی بیمه سلامت که به صورت سرپایی به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مراجعه ميكنند به صورت الکترونیک از سطح یک به سطح دو انجام میشود و در نهایت پزشک سطح دو بازخورد ویزیت خود را به پزشک سطح یک ارجاع میدهد».
وی خاطرنشان کرد: «در آيندهی نزديك نظام ارجاع در کلینیک بعثت یک شهر کرمان به عنوان سطح سه كليد ميخورد تا چرخهی ارجاع كامل شود».
هاشمیان با بیان اینکه بعضي مشکلات ساختاری در برنامهی سیب و ارتباط آن با برنامهی اچ.آی.اس بیمارستانها در سطح دو وجود دارد گفت: «در حال رايزني مستمر با وزارت متبوع جهت رفع موانع هستيم».
وی اظهار کرد: «تا پایان امسال مرحلهی استقرار را در دانشگاه علوم پزشکی خواهیم داشت و مرحلهی تکامل در سال آینده انجام میشود که اجرای آن بخشي از پروژهی پروندهی الکترونیک سلامت است».
6271
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان خبر داد
نظر خود را بنویسید