گروه جامعه - رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: «کلیهی شبکههای دامپزشکی تابعه موظف به نظارت دقیق و مستمر بر تعداد جوجهریزی در ابتدای دورهی پرورش و تعداد مرغ بارگیری شده در پایان هر دورهی پرورش به مقصد کشتارگاه و مطابقت میزان جوجهریزی با میزان بارگیری هستند و در صورت وجود اختلاف چشمگیر بین این دو آیتم، ناگزیر بایستی معرفی مرغدار به مراجع قضایی صورت پذیرد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مهدی رفیعی اظهار کرد: «در 11 ماههی اول سال جاری 20 میلیون و 875 هزار و 662 قطعه جوجهی یکروزه در سطح یکهزار و 364 واحد پرورش فعال نیمچه گوشتی استان، تحت نظارت دامپزشکی قرار گرفتهاند که بیشترین میزان جوجهریزی به ترتیب در شهرستانهای کرمان، رفسنجان و سیرجان و کمترین آن در شهرستان ریگان بوده است».
وی افزود: «در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینهای سازمان دامپزشکی کشور، صنعت مرغداری در تمام مراحل از تولید جوجهی یک روزه، دورهی پرورش و نیز مرحلهی پایانی (بارگیری و حمل به کشتارگاه جهت کشتار و بستهبندی و رسیدن به دست مصرفکننده) تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی است».
رفیعی بیان کرد: «واحدهای مرغداری پرورش نیمچه گوشتی و متقاضی جوجهریزی، میتوانند با هماهنگی اتحادیهی مرغداران منطقه و تایید بهداشتی مرغداری توسط شبکه دامپزشکی شهرستان مربوطه و ثبت در سامانهی GIS طیور استان اقدام به جوجهریزی نمایند».
وی افزود: «کلیهی شبکههای دامپزشکی تابعه موظف به نظارت دقیق و مستمر بر تعداد جوجهریزی در ابتدای دورهی پرورش و تعداد مرغ بارگیری شده در پایان هر دورهی پرورش به مقصد کشتارگاه و مطابقت میزان جوجهریزی با میزان بارگیری هستند و در صورت وجود اختلاف چشمگیر بین این دو آیتم، ناگزیر بایستی معرفی مرغدار به مراجع قضایی صورت پذیرد».
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: «با بررسیهای صورت گرفته در سامانههای GIS طیور و قرنطینهی دامپزشکی، سه واحد متخلف پرورش طیور که دارای عدم مطابقت میزان جوجهریزی و بارگیری و کشتار در پایان دورهی پرورش بودند در شهرستانهای کرمان و زرند شناسایی شدند که با این واحدهای متخلف برخورد قانونی صورت گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدند».
7384
رئیس اداره بهداشت دامپزشکی کرمان خبر داد
نظر خود را بنویسید