گروه جامعه - نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به اینکه باید با روشهای علمی کانونهای آسیب اجتماعی و خانوادههای آسیبپذیر و نهایتاً مروجان کودکآزاریها را شناسایی کنیم، گفت: «قوه قضاییه باید با مجرمان به شدت برخورد کند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از خانه ملت، یحیی کمالیپور با اشاره به ثبت ۱۰هزار مورد کودکآزاری در سال گذشته در کشور، اظهار کرد: «اگر این آمار بر اساس پایشهای معایناتی و علمی باشد، بیتردید رقم بسیار قابل توجه و زنگ خطری در حوزه مسائل اجتماعی است».
وی با بیان اینکه در کشور مرکز پایش آماری دقیقی نداریم، افزود: «متاسفانه در کشور هیچ آماری از کانونهای هدف و حوزههای هدف نداشتهایم و قطعاً یکی از چالشهای فرا روی کشور در حوزهی تصمیمگیری نیز همین است که ما نمیتوانیم کانونهای هدف را شناسایی کنیم».
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: «اگر اورژانس اجتماعی آمار مراجعه به این مرکز را 10 هزار نفر اعلام کرده مطمئناً رقم قابل توجه دیگری نیز در سطح کشور وجود دارد که به این مراکز مراجعه نکردهاند و عملاً دسترسی به آنها حتی برای مراکز اورژانس اجتماعی نیز وجود ندارد».
وی با بیان اینکه ثبت 10 هزار کودک آزاری در یک سال فاجعه است، اظهار کرد: «در سال آینده حتی به قانون حمایت از کودکان و نوجوانی که تصویب کردیم هم نباید اکتفا کنیم و باید تمامی نهادهای پوششی، اجتماعی، مدنی و متولی را در این حوزه حساس کنیم، مجلس نیز باید بعد نظارتیاش را در حوزهی رسیدگی به آسیبهای اجتماعی قویتر کند تا ضمن کاهش این آسیبهای اجتماعی شاهد پیشگیری از این مسائل نیز باشیم».
نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید با روشهای علمی و کارشناسی کانونهای آسیب اجتماعی و خانوادههای آسیبپذیر و نهایتاً مروجان این کودکآزاریها را شناسایی کنیم، افزود: «قوه قضاییه باید با مجرمان به شدت برخورد کند».
وی با اشاره به نقش آموزش در کاهش کودکآزاریها خاطرنشان کرد: «بیتردید آموزش نقش بسیار موثری بر کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه کودکآزاری دارد، در حوزهی آسیبهای اجتماعی تقریبا همهی دستگاها نقش و سهم دارند، اما آموزش میتواند از وقوع بسیاری از آسیبهای اجتماعی جلوگیری کند».
7387
کمالیپور مطرح کرد
نظر خود را بنویسید