گروه اقتصاد - عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه بروکراسی اداری مانع واگذاری معادن به بخش خصوصی شده است، گفت: «در صورتی که به بخش خصوصی در معادن میدان داده شود ارزآوری و اشتغالزایی بسیاری برای کشور ایجاد میشود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از خبرگزاری خانه ملت، علی اسدیکرم با اشاره به چالشهای موجود در مسیر استفاده از ظرفیت معادن اظهار کرد: «رونق صنایع معدنی علاوه بر ارزآوری، اشتغالزایی بسیاری نیز برای کشور به همراه دارد به طور مثال در صورتی که تمامی معادن کرمان فعال شوند یک بیکار نیز در استان باقی نمیماند».
نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات موجود در مسیر استفاده از ظرفیت معادن، افزود: «در حال حاضر مدیریت نیمه دولتی و نیمه خصوصی در معادن حاکم است و این مدیریت خصولتی قدرت ریسک ندارد از سوی دیگر دست و پای این نوع مدیریت در سیستم اداری بسته است».
وی با بیان اینکه در حال حاضر نحوه مدیریت در معادن محافظهکارانه است، خاطرنشان کرد: «در صورتی که به بخش خصوصی در معادن میدان داده شود از یک سو تولید افزایش پیدا میکند و از سوی دیگر ارزآوری و اشتغالزایی بسیاری برای کشور ایجاد میشود».
اسدیکرم اظهار کرد: «علیرغم اینکه سرمایهگذاران بسیاری برای سرمایهگذاری در معادن به مسئولان مراجعه میکنند اما روند واگذاریها و امکانات محدودی که به این بخش داده میشود تمایل بخش خصوصی برای حضور در این بخش را کاهش میدهد».
وی با بیان اینکه بوروکراسی اداری مانع واگذاری معادن به بخش خصوصی در شهر بابک شده است، ادامه داد: «کارگران معادن درآمد چندانی ندارند و با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم میکنند بهتر است برای استفاده از ظرفیت معادن در برههی نخست معادن به بخش خصوصی واگذار و در ادامه بخش خصوصی ملزم به کارآمدی بیشتر و رسیدگی به وضعیت کارگران شود».
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی یکی دیگر از مشکلات حوزهی معادن را توسعه و اکتشاف دانست و تصریح کرد: «ممکن است نحوهی اکتشاف و توسعهی معادن باعث هدر رفتن سرمایهی ملی شود که برای بهبود شرایط در این زمینه باید تمام تدابیر ویژه اتخاذ شود». /پ
8427
نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی:
مدیریت خصولتی در معادن قدرت ریسک را کاهش داده است
معادن کرمان فعال شوند یک بیکار در استان باقی نمیماند
نظر خود را بنویسید