گروه جامعه – در آستانهی سال تحصیلی، دغدغهی جابهجایی دانشآموزان به موضوعی جدی برای خانوادهها و مسئولان تبدیل میشود؛ امسال اما به گفتهی رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان قرار است متفاوت از سال گذشته عمل شود و کار ثبتنام دانشآموزان در شرکتهای حملونقل دانشآموزی و پایگاههایی صورت میگیرد که از سوی آموزش و پرورش تعیین میشود.
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان در گفتوگو با فردای کرمان در اینباره اظهار کرد: «به منظور ساماندهی بهتر سرویس مدارس قرار است متفاوت از سال گذشته، کار ثبتنام دانشآموزان در شرکتهای حملونقل دانشآموزی و پایگاههایی که از سوی آموزش و پرورش تعیین میشود صورت گیرد و کلیهی وجوه مربوط به شهریهی سرویس نیز طبق قانون باید به حساب مدارس واریز شود».
ابراهیم روحی گفت: «سرویسدهی مدارس از سال 87 بر اساس مصوبهی هیات وزیران در قالب شرکتهای حملونقل دانشآموزی که توسط شهرداریها به آموزش و پرورش معرفی میشوند صورت میگیرد».
وی افزود: «اخیرا دستورالعمل اجرایی آئیننامه حملونقل دانشآموزان مدارس بر اساس مصوبهی هیات وزیران عضو کارگروه تغییر کرده که بایستی توسط دستگاههای مجری ذیربط مورد توجه قرار گیرد».
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان افزود: «امسال مسئولیت ثبتنام نیز به شرکتها و پایگاهای ایجاد شده واگذار شده است».
وی ادامه داد: «بخشنامهی سرویس مدارس ظرف هفتهی جاری از سوی ناحیهی یک و دو به مدارس شهر کرمان ابلاغ میشود».
روحی با اشاره به فعالیت حدود 16 شرکت حمل و نقل دانشآموزی در شهر کرمان، خاطرنشان کرد: «دفاتر شرکتهای فوق توسط نمایندگان شهرداری، پلیس راهور و آموزش و پرورش مورد بازدید قرار گرفته است».
وی بیان کرد: «این شرکتها باید از طریق سامانهی الکترونیکی نسبت به ثبتنام دانشآموزان متقاضی سرویس اقدام کنند».
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان افزود: «ثبتنام در سامانهی سرویس مدارس از روز چهارشنبهی هفته جاری صرفا در دفاتر شرکتهای حملونقل دانشآموزی و پایگاههای مربوطه که توسط آموزش و پرورش ایجاد شده صورت میگیرد».
وی ادامه داد: «سال قبل اولیا میتوانستند در سامانه ثبتنام کنند اما به دلیل اینکه اطلاعات به صورت کامل ثبت نمیشد و موقعیت جغرافیایی منزل دانشآموز با دقت بر روی نقشه گوگل مشخص نمیشد، لذا محاسبهی دقیق نرخ سرویس صورت نمیگرفت که مجددا نیاز به ویرایش داشت و مشکلاتی برای والدین، مدارس و مجموعهی آموزش و پرورش ایجاد کرده بود».
روحی اضافه کرد: «امسال دسترسی به سایت فقط برای شرکتها و پایگاههای آموزش و پرورش ایجاد شده و تعدادی نیرو برای این کار آموزش دیدهاند».
وی با بیان اینکه رانندگان سرویس مدارس که توسط شرکتها بهکار گرفته میشوند دارای کارت تردد هستند، گفت: «با وجود اینکه پلیس، شهرداری و آموزش و پرورش در طول سال بر عملکرد رانندگان و شرکتهای حملونقل دانشآموزی نظارت دارند اما بهترین و دقیقترین نظارت را خود اولیا دارند که باید در طول سال بر عملکرد سرویس فرزندشان نظارت داشته باشند و چنانچه مشکلی در این زمینه از سوی راننده وجود داشته باشد به صورت مکتوب به کارگروه نظارت بر امر سرویس مدرسه اعلام کنند تا پیگیری لازم صورت گیرد».
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان در خصوص انتخاب راننده برای مدارس دخترانهی متوسطه اول و دوم نیز گفت: «در این مدارس اولویت با رانندگان خانم است اما آقایان هم میتوانند در صورتی که شرایط سنی، تاهل، گواهینامهی معتبر، بیمهنامهی کامل، کارت معاینهی فنی و کارت تردد داشته باشند در این مدارس فعالیت کنند».
نظر خود را بنویسید