گروه جامعه – مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه اگر بخواهیم جامعهی سالمی داشته باشیم باید برای خانوادهها برنامهریزی کنیم، گفت: «حال خانوادههای استان کرمان خیلی خوب نیست و کارکرد خانوادهها عوض شده است».
به گزارش خبرنگار فردای کرمان، فاطمهالسادات حسینی در کارگروه بانوان و خانواده استان کرمان با اشاره به فعالیتهای انجام شده در راستای تحکیم بنیان خانواده، اظهار کرد: «سال گذشته با این شعار که پایه و رکن اصلی، خانواده است و در نظام خانواده، محور اصلی مادر است که تربیت فرزندان را برعهده دارد برای آموزش و تحکیم بنیان خانوادهها ورود کردیم».
وی افزود: «اگر مادر خانواده دچار آسیب شود، نظام خانواده سقوط خواهد کرد».
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان ادامه داد: «در نظام آموزش نیز محور اصلی معلم است و اگر معلم از مدار خارج شود، نظام تعلیم و تربیت ما دچار آسیب جدی خواهد شد».
وی خاطرنشان کرد: «در نظام جامعه نیز الگوها، محور هستند اما مهمترین رکن برای ساختن یک جامعه خانواده است و به همین دلیل سعی کردیم با همکاری دستگاههایی که متولی این بخش هستند یک شیوهنامهی اجرایی برای ساماندهی آموزش و خدمات مشاوره و آموزش مهارتهای زندگی فراهم کنیم».
حسینی اظهار کرد: «شاهکلید تحکیم بنیان خانواده آموزش است و لذا برای آموزش یک چارچوب مشخص کردیم تا بتوانیم در استان یک نگاه و نگرش خوب ایجاد کنیم».
وی با بیان این که اگر بخواهیم جامعهی سالمی داشته باشیم باید برای خانوادهها برنامهریزی کنیم، گفت: «حال خانوادههای استان کرمان خیلی خوب نیست و کارکرد خانوادهها عوض شده است».
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان افزود: «این یک طرح ابتکاری است که استان انجام داده با اعضایی که در اسناد بالادستی هم عضو هستند و مرجع قانونی ما اسناد بالادستی است».
وی اظهار کرد: «ساماندهی مسائل آموزشی و مشاوره استان را انجام دادیم. موازیکاریهایی خصوصا در برگزاری کارگاههای آموزشی که در سطح شهر برگزار میشد وجود داشت و افرادی که متخصص نبودند در حوزهی مسائل روانشناسی و مشاوره مسائلی را ارائه میکردند که از نظر اساتید تخصصی بود و هزینههای بالایی دریافت میکردند و هیچ نظارتی بر آنها نبود».
حسینی با بیان اینکه شیوهنامه برای تسهیلگری و کمک به آموزشها و مشاوره در سطح استان شکل گرفته است، یادآور شد: «میخواهیم این کارگروه در همهی شهرستانها شکل بگیرد و به تسهیل، تسریع و تعامل کمک کند تا هر کس برای خودش یک نسخهی محتوایی در بحث آموزش و خانوداه نپیچد زیرا این کار گاهی به جای کمک آسیب میزند».
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح ریحان، گفت: «سال 95 برای کمک به زنانی که اعتیاد داشتند ماده 16 با رویکرد درمان، آموزش و اشتغال راهاندازی شد اما متاسفانه به دلایلی تعطیل شد».
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با بیان اینکه طرح ریحان برای کمک به زنانی است که اعتیاد دارند و بی سرپناه هستند، خاطرنشان کرد: «نیاز است برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی این طرح با همان رویکرد روانشناختی، آموزش و اشتغال حمایت شود». /پ
9655
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان:
نظر خود را بنویسید