گروه جامعه - معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: «بیشترین مدارس خشت و گلی در استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان وجود دارد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از تسنیم، داریوش ورناصری در آیین معارفهی مدیرکل جدید نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان اظهار کرد: «نوسازی مدارس همیشه مرهون تلاشها و کمکهای خیرین مدرسهساز در سراسر کشور است».
وی با بیان اینکه استان کرمان از استانهایی است که با کمبود شدید فضای آموزشی روبهرو است، افزود: «استان کرمان جزو استانهای آخر کشور از نظر سرانهی فضای آموزشی است».
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: «استان کرمان تعداد دانشآموزان قابل توجهی دارد و باید با تامین اعتبارات، فضای آموزشی مناسب برای آنها ایجاد شود».
وی با بیان اینکه نوسازی مدارس برای رفع کمبود فضای آموزشی نیازمند مشارکت همهی مردم، خیرین و دستگاههای اجرایی است افزود: «برنامهی سازمان نوسازی مدارس کشور در سال 98 کمک برای ارتقای سرانه آموزشی در استانهای هدف از جمله استان کرمان است».
ورناصری با اشاره به اینکه اعتبار نوسازی مدارس در سال 97 و 98 به همت دولت و مجلس افزایش پیدا کرده و جهش دو تا سه برابری داشته، بیان کرد: «ضروریست که با تلاش و همت بیشتر از این اعتبارات به خوبی استفاده شود».
وی با بیان اینکه فضای آموزشی، فناوری و تجهیزات مدارس از مصادیق اجرای سند تحول بنیادین است گفت: «طرح مدرسه سبز در کشور در حال اجرا است».
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه برچیدن مدارس خشت و گلی در کشور از برنامههای سازمان نوسازی مدارس است اظهار کرد: «در استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان بیشترین مدارس خشت و گلی وجود دارد».
وی با بیان اینکه اتمام پروژههای نیمهتمام به ویژه پروژههایی که توسط خیرین احداث شده در اولویت برنامههای نوسازی مدارس در سال جاری است گفت: «کمک به نوسازی مدارس در حقیقت کمک به فرزندان خودمان است تا دانشآموزان این مرز و بوم در فضاهای بهتری تحصیل علم کنند». /پ
9899
معاون سازمان نوسازی مدارس کشور:
نظر خود را بنویسید