گروه اقتصاد - معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری کرمان گفت: «معین اقتصادیِ بخش شهداد تاکنون کارهای بسیار خوبی هم در بحث احداث مجموعهی گردشگری هم در بحث کشاورزی انجام داده که نتایج آن میتواند تاثیرات بسیار خوبی بر اقتصاد بخش داشته باشد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی فرمانداری کرمان، علی سلاجقه در کارگروه اقتصاد مقاومتی شهرستان کرمان به منظور بررسی شیوهنامهی اجرایی ستادهای اقتصاد مقاومتی شهرستانها، اظهار کرد: «همهی دستگاهها در حیطهی کاری خود مباحث اقتصاد مقاومتی را انجام میدهند اما به صورت پراکنده است که باید در این کارگروه جمعبندی و نقاط ضعف و قوت بیان و بررسی شود».
وی افزود: «ادارات و دستگاهها باید گزارشات سال گذشته در زمینهی اقتصاد مقاومتی را تهیه و به فرمانداری ارسال کنند تا کارنامهی شهرستان را در این زمینه تدوین کنیم».
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری کرمان با بیان اینکه همهی دستگاهها در بحث اقتصاد مقاومتی شریک هستند، ادامه داد: «معینهای اقتصادی هم در سطح شهرستان اقدامات خوبی داشتهاند و در سال جاری هم انتظارات است با توجه به شعار سال اقدامات خود را توسعه دهند».
وی گفت: «معین اقتصادیِ بخش شهداد تاکنون کارهای بسیار خوبی هم در بحث احداث مجموعهی گردشگری هم در بحث کشاورزی انجام داده که نتایج آن میتواند تاثیرات بسیار خوبی بر اقتصاد بخش داشته باشد».
سلاجقه یادآور شد: «در بخش راین، معین اقتصادی در موضوع تولید صنایع دستی خیلی خوب کار کرده است. معین اقتصادیِ چترود هم قراردادهای اولیه را تنظیم کرده است که باید اقدامات عملی خود را در سال جاری آغاز کند».
وی با بیان اینکه در بخش گلباف هم معین اقتصادی اقدامات موثری داشته اما باید کارهای خود را توسعه دهد و در سال جاری به تولید اهمیت بیشتری بدهد، اظهار کرد: «معین اقتصادیِ شهر کرمان تاکنون 10 دفتر تسهیلگری در نقاط مختلف شهر راهاندازی کرده که امیدواریم نتایج مثبت آن هر چه زودتر دیده شود».
معاون فرماندار کرمان ادامه داد: «برخی دستگاهها مانند جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و گردشگری، صنعت، معدن و تجارت، مجموعه وزارت نیرو و .... گامهای خوبی در زمینهی اقتصاد مقاومتی برداشتهاند که باید توسعه یابد و ادامه داشته باشد».
وی با اشاره به اینکه در شیوهنامهی اقتصاد مقاومتی، وظایف کارگروههای شهرستانی شرح داده شده، گفت: «اجرا و پیگیری پروژههای اقتصاد مقاومتی شهرستان که در سالهای قبل آغاز شده باید در سال جاری پیگیری شود که اجرا و پیگیری برش شهرستانی برنامههای اجرایی و همکاری با معینهای اقتصادی از این جملهاند».
سلاجقه افزود: «اجرای برنامهی رونق تولید از دیگر وظایف کارگروههای شهرستانی در بحث اقتصاد مقاومتی است و فرمانداری کرمان این کار را در قالب کمک به راهاندازی مجدد و رونقِ واحدهای تولیدی راکد و نیمهفعال در شهرستان آغاز کرده و تاکنون مشکل پنج کارخانه و کارگاه بزرگ که مشکلات اساسی در زمینهی ادامهی فعالیت داشتند بررسی و راهکارهایی برای برونرفت از مشکلات موجود پیشنهاد شده است».
وی اظهار کرد: «در سال جاری بایستی حداقل 15 پروژهی اقتصاد مقاومتی در شهرستان تعریف شود که بتوانند ضمن ایجاد ظرفیتهای جدید در بحث اشتغال، مشاغل گذشته را تثبیت، و در جهت رفع چالشهای اصلی اقتصاد شهرستان نیز حرکت کنند». /پ
9919
معاون فرماندار کرمان مطرح کرد
نظر خود را بنویسید