گروه جامعه ـ سرپرست میراثفرهنگی استان کرمان که از هفدهم تیرماه بهعنوان یک مدیر غیربومی به کرمان آمده با انتقاد از برخی رفتارها در رسانهها گفت: «وقتی وارد کرمان شدم برخی من را اینگونه معرفی کردند که مدیر احمدینژادی است و طرح توسعهی سعدی را کار کرده که این پروژه مورد نقد فعالان حوزهی میراثفرهنگی است در حالی که این نقد غیرمنصفانه است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا منطقهکویر، فریدون فعالی افزود: «وقتی که بنده را به عنوان سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان معرفی کردند، برخی رسانههای استان بنده را اینگونه معرفی کردند که این فرد پروژه ناموفق سعدی را اجرا کرده است اما باید بررسی کنید که با اجرای پروژه سعدی چه اتفاقی در آن منطقه از شهر شیراز افتاده است».
وی بیان کرد: «وقتی وارد کرمان شدم برخیها اینگونه معرفیم کردند، مدیر احمدینژادی است و طرح توسعهی سعدی را اجرا کرده است که این پروژه مورد نقد فعالان حوزه میراث فرهنگی است». وی با بیان اینکه این نقد غیرمنصفانه است، افزود: «ما در شرایط کنونی نیازمند همدلی هستیم و اصلاحطلبی و اصول گرایی دردی از مردم دوا نمیکند و قطعا از تخریب یکدیگر چیزی حاصل استان کرمان نخواهد شد».
وی در بخش دیگری از سخنان خود نیز از وضعیت نامناسب باغموزه هرندی در شهر کرمان انتقاد کرد و ادامه داد: «امسال، منابع خوبی از سوی میراثفرهنگی استان برای احیای باغ هرندی خواهیم گذاشت و قول میدهیم که باغ هرندی در وسط شهر کرمان همانند یک نگین بدرخشد».
سرپرست میراثفرهنگی استان کرمان همچنین با تاکید بر شناسایی ظرفیتهای گردشگری استان اظهار کرد: « در حال حاضر استانهای تهران، فارس، خراسان رضوی، آذربایجانشرقی و اصفهان بیشترین سهم را در گردشگری سلامت به خود اختصاص دادهاند». وی گفت: «باید از توان و ظرفیت بالای امکانات و تجهیزات پزشکی استان کرمان برای جذب گردشگران سلامت و بهدنبال آن رونق مراکز اقامتی استفاده کنیم زیرا با ورود هر گردشگر در حوزهی سلامت هفت تا 10 هزار دلار درآمد کسب میشود و این بیشترین میزان کسب درآمد در بخش های مختلف صنعت گردشگری است». فعالی از تدوین برنامههای کوتاه مدت، میانمدت و بلند مدت در راستای رونق صنعت گردشگری استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: «باید برنامهها و تصمیمگیریها براساس مطالعات کارشناسی باشد که نیاز به همکاری همه بخشها از جمله؛ فرهنگی، تاریخی، اقتصادی و ... است و معتقدیم در این میان دانشگاههای استان میتوانند در حوزهی مطالعات کمک شایانی به ما کنند».
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی استان کرمان ادامه داد: «باید بخشهای مختلف گردشگری استان ساماندهی شوند، بهطور مثال موزههای کرمان بایستی ساماندهی شوند و افزایش ساعات کار و ساماندهی موزههای استان در دستور کار بوده و به دنبال آن نیز ظرفیت جدید پس از ساماندهی ظرفیتهای موجود، ایجاد خواهد شد». / الف
11589
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی استان کرمان:
در کرمان به من گفتند مدیر احمدینژادی!
نقدها به عملکردم در شیراز غیرمنصفانه است
نظر خود را بنویسید