گروه جامعه - رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت: «پیامک ارسالی با مضمون "دستگاه تلفن شما قانونی است ولی فعال نشده و برای جلوگیری از قطع شدن شبکهی موبایل تا ۲۴ ساعت جهت فعالسازی اقدام نمایید" جعلی و ترفند جدید سودجویان برای کلاهبرداری اینترنتی است».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ امین یادگارنژاد درخصوص کلاهبرداری با ارسال پیامک انبوه با عنوان قطع شدن تلفن همراه هشدار داد و بیان کرد: «شهروندان برای بررسی ریجیستری خود حتما از طریق سامانهی همتا به آدرس www.hamta.ntsw.ir اقدام کنند».
وی توضیح داد: «اخیرا پیامکی برای برخی از شهروندان با متن، "مشترک گرامی دستگاه شما قانونی است ولی فعال نشده برای جلوگیری از قطع شدن شبکهی موبایل تا ۲۴ ساعت جهت فعالسازی اقدام کنید hamta.cc " ارسال میشود که در سایت مذکور با نام سامانهی همتا شبیهسازی شده و در هنگام وارد کردن اطلاعات مربوطه ابتدا مبلغی به منظور کارمزد دریافت و اطلاعات کارت بانکی شهروندان را دریافت میکنند ».
رئیس پلیس فتا استان کرمان افزود: «کاربر از طریق لینک موجود در این پیامکها به صفحهای شبیه به سامانهی اینترنتی گمرک همتا و سپس به صفحهای هدایت میشود که ظاهر آن شبیه درگاههای پرداخت است و مشخصات کارت بانکی از کاربر دریافت و نهایتا در دام فیشینگ گرفتار میشود».
وی گفت: «شهروندان باید در صورت مراجعه به لینک جعلی ارسالی و درج اطلاعات کارت بانکی هرچه سریعتر به بانک و یا اپلیکیشن بانک مربوطه مراجعه و نسبت به تغییر رمز دوم حساب و یا مسدودسازی اقدام کنند، همچنین بهترین و مطمئنترین راه برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام این نوع کلاهبرداران، مراجعه به بانک و فعال کردن رمز پویا برای حسابهای بانکی است».
یادگارنژاد با اشاره به سرقت اطلاعات بانکی شهروندان هشدار داد: «به هیچ عنوان فریب پیامکهای دروغین را نخورید و در صورتی که به هر علت، با ورود به سایتهای جعلی اطلاعات کارت بانکی خود را درج کردید بلافاصله رمز دوم اینترنتی خود را تغییر دهید».
وی به شهروندان توصیه کرد: «از سه روش مراجعه به سایت اینترنتی www.hamta.ntsw.ir، استفاده از کد دستوری #۷۷۷۷* و اپلیکشین همتا میتوان با سامانهی همتا ارتباط برقرار کرده و فرآیند فعالسازی دستگاه و یا انتقال مالکیت را انجام داد». /پ
17631
فیشینگ به بهانۀ رجیستری تلفن همراه؛
نظر خود را بنویسید