فردایکرمان ـ گروه جامعه: مسئولان بهداشتی هند از شناسایی یک گونهی جدید ویروس کرونا موسوم به «دلتا پلاس» خبر دادند که قابلیت سرایت بیشتری دارد و حدود ۲۰ مورد آن در سه ایالت این کشور شناسایی و موجب نگرانی شده است.
تا امروز چهارشنبه، شمار کل مبتلایان به کرونا در این کشور به ۳۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسیده و حدود ۳۹۰ هزار تن نیز در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
برای مهار بیماری، هند واکسیناسیون گسترده را در دستور کار دارد که روز دوشنبه، بهطرز بیسابقهای به هشت میلیون نفر از بزرگسالان واکسن تزریق شد.
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا سراسری، راجش بوشان، وزیر فدرال بهداشت چهارشنبه دوم تیرماه، در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که این گونه ویروس از جمله در ایالت ماهاراشترا در ۱۶ مورد مشاهده شده است. وی خاطرنشان کرد که ویروس دلتاپلاس قابلیت سرایت بیشتری دارد و از ایالتهای هند خواست که تست کرونا را افزایش دهند.
هند روز چهارشنبه ۵۰ هزار و ۸۴۸ مورد جدید کرونا در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد که با این حساب شمار کل مبتلایان به کرونا در این کشور به ۳۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسیده است. حدود ۳۹۰ هزار تن نیز در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
هند روز دوشنبه همزمان با شروع واکسیناسیون رایگان تمامی بزرگسالان این کشور، رقم بیسابقهی ۸.۶ میلیون نفر را مورد تزریق واکسن قرار داد اما کارشناسان ابراز تردید کردهاند که واکسیناسیون با همین شتاب ادامه پیدا کند و میگویند حداکثر نرخ واکسیناسیون روزانه ۴ تا ۵ میلیون نفر است.
هر چند هند بزرگترین تولیدکننده واکسن در جهان است اما در این کشور تا کنون ۵.۵ درصد از جمعیت ۹۵۰ میلیون نفری واجد شرایط واکسیناسیون واکسن را دریافت کرده اند. پایتخت هند هم با دشواریهایی رو به رو است و مقامات در دهلی نو میگویند بیش از هشت میلیون نفر از ساکنان این شهر هنوز دوز اول واکسن را دریافت نکرده اند و واکسینه کردن تمام بزرگسالان در این شهر با نرخ فعلی بیش از یک سال به طول میانجامد.
هند از واکسن آسترازنکا تولید داخل توسط انستیتو سرم این کشور و همچنین یک واکسن تولید داخل با نام "کوواکسین" تولید شرکت "بهارات بایوتک" استفاده میکند. این کشور با این حال ممکن است بزودی واکسن "اسپوتنیک V" روسیه را هم توزیع کند و انتظار میرود دولت در سال جاری از تولیدکنندگان مهم مانند فایزر هم واکسن وارد کند. / الف
نظر خود را بنویسید