فردای کرمان – پروین میرزاحسینی: با وجود اینکه تنها ۲۵ درصد گوشت قرمز مورد نیاز کرمان در داخل استان تولید میشود، به گفتهی رئیس اتحادیه صنف قصاب کرمان، در نیمهی اول سالجاری بخش تولید با بحران جدی روبهرو بوده و میزان تولید حداقل ۱۵ درصد کاهش یافته است.
وی همچنین گفت که احتمال افزایش قیمت گوشت وجود دارد.
عبدالرضا منصورینیا در گفتوگو با خبرنگار «فردای کرمان» با بیان اینکه از ابتدای سالجاری گوشت گوسفندی افزایش قیمت نداشته است، بیان کرد: «گوشت گوساله ۱۰ درصد افزایش قیمت داشته است».
وی افزود: «در حال حاضرقیمت هر کیلو گوشت گوسفندی درجه یک و گوشت گوساله بدون استخوان ۱۴۰ هزار تومان و قیمت هر کیلو گوشت شتر نیز ۱۶۰ هزار تومان است».
رئیس اتحادیه صنف قصاب کرمان با بیان اینکه احتمال افزایش قیمت گوشت زیاد است، یادآور شد: «متاسفانه بهدلیل مقرون بهصرفه نبودن تنها ۲۵ درصد گوشت مصرفی کرمان در داخل استان تولید میشود و مابقی گوشت مورد نیاز از استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس، گلستان و ... وارد میشود».
وی از کاهش ۱۵ درصدی تولید گوشت استان در نیمهی اول سالجاری خبر داد و گفت: «بخش تولید بهدلیل خشکسالی و کمبود نهادههای دامی با بحران جدی روبهرو است و از طرفی دامداران با مشکل نیروی کار در استان مواجه هستند».
منصورینیا، قیمت هر کیلو دام سبک زنده درجه یک را ۶۰ هزار تومان بیان کرد و افزود: «قدرت خرید گوشت توسط کرمانیها نسبت به سال قبل کاهش چشمگیری نداشته است».
وی با بیان اینکه قیمت فعلی گوشت منطقی نیست، توضیح داد: «از لحاظ معیشت مردم، قیمت گوشت بالاست اما از نظر هزینههای تولید، قیمت منطقی نیست، زیرا به دلیل بالا بودن هزینههای تولید، این کار مقرون بهصرفه نیست».
نظر خود را بنویسید