فردای کرمان – گروه جامعه: مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در سطح کشور حدود ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار مصرفکنندهی مواد مخدر در بازهی سنی ۱۵ تا ۶۴ سال داریم، گفت که حدود ۲ میلیون و ۸۰۲ هزار نفر از آنها مصرفکنندهی مستمر هستند.
به گفته وی، اولین الگوی مصرف مواد در کشور، تریاک و خانوادهی تریاک است و دومین الگوی مصرف کشور نیز ماریجوانا، حشیش، بنگ، گرس، علف و گل است که در سطح نوجوانان و جوانان، گرایش به ماری جوانا بیشتر است.
به گزارش فردای کرمان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان سراسری، حمید صرامی۱۱ آبانماه دربارهی نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در کشور گفت: «بر اساس آخرین بررسیهایی که انجام دادیم متوجه شدیم نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در کشور در بازهی سنی ۱۵ تا ۶۴، ۵.۰۴ درصد است یعنی حدود دو میلیون و ۸۰۲ هزار نفر جزو مصرفکنندگان مستمر هستند».
وی ادامه داد: «همچنین حدود یک میلیون و ۶۰۰ نفر هم جزو مصرفکنندگان غیرمستمر هستند؛ یعنی در سطح کشور حدود چهار میلیون و ۴۰۰ هزار نفر مصرفکنندهی مستمر و غیرمستمر را دربرمیگیرد».
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: «هرچقدر بتوانیم نرخ شیوع مصرف در جامعه را کاهش دهیم در سلامت و امنیت جامعه تاثیرگذار است».
وی گفت: «سن ورود به مصرف مواد مخدر در کشور ۱۵ سال و میانگین سن متوسط مصرفکنندگان مواد مخدر در ایران ۲۲ سال و سه ماه است».
صارمی بیان کرد: «اولین الگوی مصرف مواد در کشور، تریاک و خانوادهی تریاک است که ۷۵ درصد مصرف مواد در کشور را شامل میشود، دومین الگوی مصرف کشور ماریجوانا، حشیش، بنگ، گرس، علف و گل است که در سطح نوجوانان و جوانان گرایش به ماری جوانا بیشتر است».
وی تاکید کرد: «مصرف حشیش و ماریجوانا میتواند سندروم بیانگیزشی و حتی خودکشی را در فرد مصرفکننده فعال کند». /پ
نظر خود را بنویسید