فردایکرمان ـ گروه اقتصاد: معاون راهداری سازمان راهداری و حملو نقل جادهای کشور از افزایش سرقت تجهیزات جادههای خبر داد و گفت: «با توجه به اینکه سرقت تابلوها و علایم به طور مستقیم به ایمنی و جان مردم و مسافران جادهای مرتبط میشود، احکام سنگینی را برای سرقت این تجهیزات در نظر گرفتهاند اما این سارقان اغلب از افراد بسیار ضعیف جامعه هستند و نمیتوان این احکام را در رابطه با آنها اجرا کرد».
رضا اکبری افزود: «نه تنها تابلو، علایم و تجهیزات جادهای در استانهای خلوت و کمتردد مانند سیستانوبلوچستان و کرمان به سرقت میروند بلکه در جادههای اطراف تهران یعنی 50 کیلومتری پایتخت، شاهد افزایش سرقت تابلوها و تجهیزات جادهای هستیم».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایلنا، وی چهارم بهمنماه تاکید کرد: «متاسفانه به شدت با سرقت علایم راهنمایی رانندگی، تجهیزات راهداری، کابلهای برق و ... در سطح جادههای کشور مواجه هستیم».
وی ادامه داد: «شاهد دزدی در حد کابلهای برق تیرهای روشنایی در سطح جادههای کشور هستیم و حتی لامپها به سرقت میروند و تابلوها و علایم را از بیخ میبُرند و این باعث کاهش سطح ایمنی جادههای کشور میشود».
اکبری با اشاره به اقدامات انجام شده برای شناسایی مراکز خرید و فروش این تجهیزات توضیح داد: «با پیگیری سازمان راهداری، سال گذشته وزارت راه و شهرسازی دستور ویژهای از دادستانی کل کشور درباره رسیدگی به این موضوع گرفت تا خارج از نوبت به این پروندهها رسیدگی شود».
وی با بیان اینکه نمیتوان احکام مرتبط را دربارهی این سارقان که از قشر ضعیف جامعه هستند اجرا کرد، ادامه داد: «البته برخی از تجهیزات گرانقیمت را نشانهگذاری کردهایم که امکان رهگیری این علایم وجود داشته باشد تا مسیر فروش و مقصد نهایی را رصد کنیم. بر روی برخی از تجهیزات، سنسورهایی نصب شده که قابلیت رهگیری داشته باشد و همچنین موفق به شناسایی برخی از خریداران این تجهیزات شدهایم و این افراد به مقامات قضایی معرفی شدهاند، متاسفانه در این باره در اغلب استانها پرونده داریم».
اکبری با اشاره به برآورد خسارتهای ناشی از این سرقتها گفت: «برآورد دقیقی از میزان خسارتها نداریم اما فقط در بخش علایم و تابلوها، سرقتهای جادهای سالانه حداقل 20 میلیارد تومان خسارت متحمل سازمان راهداری میکند که البته میزان خسارت در بخش سرقت از کابلهای برق ارقام سنگینتری است». /الف
نظر خود را بنویسید