فردای کرمان – گروه جامعه: وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه تاکید کرد که شاد نباید تعطیل شود، گفت: «بچههای ما باید در این زیستبوم هم حضور داشته باشند. باید فرزندانمان را متناسب با زمان تربیت کنیم. بچهها با این فضا زودتر سازگاری پیدا میکنند و میتوانند آموزشهای مکمل را از آنجا دریافت کنند».
یوسف نوری دربارۀ هزینه استفاده از اینترنت در شبکه شاد افزود: «طبق تفاهم نامهای که با وزارت ارتباطات داشتیم قرار بوده اینترنت شاد تا پایان برنامه ششم توسعه، یعنی تا پایان سال ۱۴۰۱ رایگان باشد که با وزیر ارتباطات و معاون اول رئیس جمهور در اینباره صحبت کردیم که به آن عمل شود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه شاد، شبکۀ منحصر بهفردی است و راهاندازی شاد، کار خوبی بود، افزود: «شبکهای که بتواند روزانه ۱۱ میلیون نفر را پذیرا باشد، شبکهای گسترده و قدرتمند است و این آمار بالایی است و گاهی پهنای باند بالاتری نسبت به پیامرسانهای معروف دنیا را به خود اختصاص میداد».
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شاد، نقایصی داشت که به مدیر مجموعۀ فنی شاد منتقل کردیم و به تدریج برطرف شدند که یکی از آنها ایجاد کلاس مجازی بود که به قابلیتهای شاد افزوده شد، اظهار کرد: «مخصوصاً برای خارج از کشور و مناطقی که دسترسی کمتری به آموزش باکیفیت دارند باید از این شبکه به صورت مکمل آموزش استفاده شود».
وی با اشاره به اینکه شاد خودش پیامرسان اختصاصی و مهمتر از آن، یک موتور جستوجوی پاک و اختصاصی تحت عنوان «شادبین» دارد، گفت: «شادبین موتور جستوجوی بسیار خوبی است و اطلاعات دستهبندی شده کامل بر اساس نیاز دانشآموز در اختیار قرار میدهد؛ به جز مواردی که برای دانشآموز مضر هستند، مابقی اطلاعات را نشان میدهد».
نوری ادامه داد: «آموزش و پرورش شبکهای را در اختیار دارد که هم کلاس مجازی دارد، هم پیامرسان اختصاصی و هم موتور جستوجوی ایمن. شاد، یک پیامرسان جامع است؛ البته ممکن است پهنای باند کم باشد یا دسترسی به گوشی و دستگاه وجود نداشته نباشد که باید آن را بهتدریج جبران کنیم. سال گذشته نیز تعدادی تبلت میان دانشآموزان کمبرخوردار توزیع شد و امسال هم این کار را با خیرین ادامه میدهیم». /پ
نظر خود را بنویسید