گروه جامعه ـ تعدادی از مدیران سازمانهای مردمنهاد حوزهی جوانان در استان کرمان (سمنها)، در نشستی با محمدصادق بصیری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان از مسائل و مشکلات خود گفتند و از اینکه دولت به فعالیت سمنها توجهی ندارد گلایه کردند.
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، در این جلسه که عصر چهارشنبه و همزمان با روز جوان برگزار شد، مجید نورانی جوان برتر استان که از طرف اداره کار و امور اجتماعی انتخاب شده است، گفت: «ما در حوزهی سیستم حملونقال هوشمند 10 سال است که فعالیت میکنیم و 66 نفر در این شرکت دانشبنیان مشغول به کار هستند». او اظهار کرد: «تنها انتظار ما از دولت این است که جوانان و شرکتهای بومی استان را حمایت کنند تا هم بتوانند کارشان را گسترش دهند و هم استان از این ظرفیت بهرهمند شود».
وی افزود: «متاسفانه از شرکتهای بومی استفاده نمیشود و بیشتر شرکتهایی که در این حوزه در استان فعالند، اصفهانی و تهرانی هستند در صورتیکه ما بهعنوان یک شرکت کرمانی نمیتوانیم در یزد فعالیت کنیم».
او با اشاره به راهاندازی سیستم سیستم پایش تصویری در استان که از سوی استانداری پیگیری میشود، گفت: «در کل کشور، 10 شرکت بیشتر شبیه شرکت ما نیست. در راهاندازی پایش تصویری ما بسیار پیگیری کردیم که کار را به ما بدهند اما مدام امروز و فردا کردند. خیلی تلاش کردیم تا بالاخره توانستیم همکاری کنیم. این وضعیت را در استان باید تغییر داد».
محمدامین پورشعبان که از طرف اداره کل میراث فرهنگی استان، بهعنوان جوان برتر معرفی شده نیز گفت: «اولین موسسه تخصی طب کهن ایرانی را در استان راهاندازی کردیم و 10 سال فعالیت میکنیم. حمایت هم شدیم اما کافی نیست و نیاز به حمایتهای بیشتر داریم».
او افزود: «هنوز که هنوز است سمنها ناشناخته هستند. آنقدر که برای استان کرمان کار میکنیم متاسفانه سمنها را تحویل نمیگیرند».
به گزارش فردایکرمان، برخی از مدیران سمنها نیز در این جلسه به طرح مسائل خود پرداختند. فرزاد زند یکی از آنها بود. او با بیان اینکه سمن ما در زمینهی صلح و حقوق بشر کار میکند، گفت: «از دولت حمایت نمیخواهیم! همین که سنگ جلوی ما نیاندازند قدردانیم».
او بیان کرد: «سال 80 که سمن ما تاسیس شد؛ کادرسازی را انجام دادیم و چشماندازی برای آینده تعریف کردیم اما همهچیز خیلی کند دارد اتفاق میافتد». او با اشاره به وعدههای محقق نشده مسئولان ادامه داد: «اعتماد به نفس کسانی به سمن میآیند همان بدو امر گرفته میشود؛ مثلا جلسه میگذارند مقامات صحبت میکنند و وعده میدهند. برای ما عادی شده ولی کسانی که تازه وارد میشوند وقتی عدم تحقق وعدهها را میبینند، دلزده میشوند». زند افزود: «باید به ما اعلام شود که مصوبات ستادهای ساماندهی جوانان چرا عملیاتی نمیشود و اگر قرار است عملیاتی شود چرا معطل میکنند؟».
او در پاسخ به سوال معاون استاندار که از او خواست تا گزارشی از عملکرد این سمن بدهد، با بیان اینکه سمن ما در دولت احمدینژاد فعالیت نداشت، اظهار کرد: «الان هم در حوزهی مسائلی از جمله حقوق شهروندی فعالیت میکنیم اما خیلی باید دست به عصا باید راه برویم و کلی صلاح و مشورت باید قبل از هر کار در نظر بگیریم که بعد هم میگویند نه! این کار را نکنید. در نتیجه فعالیت خاصی نداشتیم».
احمد احمدینژاد مدیر یکی دیگر از سمنها نیز در این جلسه گفت: «در گذشته، در روز جوان، استان پرجنب و جوشتر بود اما هر سال این روز و برنامههای آن، کمفروغتر میشود». او با بیان اینکه امیدوارم به جایگاهی برسیم که جوانان در راس همهی کارها قرار گیرند، اظهار کرد: «این، مسئلهای است که مقام معظم رهبری نیز به آن تاکید ویژه داشتهاند و امیدواریم دستگاههای اجرایی به گام دوم انقلاب عمل کنند».
وی افزود: «فضایی که الان چه در بین جوانان و چه کارآفرینان و کارفرمایان وجود دارد مملو از یاس و نومیدی است. هیچ سختی ندارد که مسئولین بخواهند راهی پیدا کنند تا این فضای یاس را دور کنند. تنها کسانی که پای کار هستند و دوست دارند این فضا را تغییر دهند سمنهای جوانان هستند. اما دولت تا چه زمانی میخواهد به سخنرانی و جلسه بسنده کند مشخص نیست؛ منظورم دورهی خاصی نیست بلکه در کل به سمنها توجه نمیشود».
احمدینژاد ادامه داد: «اداره کل ورزش و جوانان استان، تمام تلاش خود را میکند اما از سوی همهی ادارات دیگر این بیتوجهی قابل لمس است»
او خطاب به دکتر بصیری معاون استاندار گفت که حضور شما بارقههایی از امید در ما ایجاد کرده است.
به گزارش فردایکرمان، بصیری معاون استاندار کرمان نیز در این جلسه با اعلام حمایت از سمنها تاکید کرد که در حوزهی میراثفرهنگیبه کمک دولت بیایند. اظهارات وی در خبری جداگانه در سایت در دسترس است. / الف
عکس: روابط عمومی استانداری کرمان
نظر خود را بنویسید